Sanatatea ta / Tratamente »

Cum să ai picioare catifelate și frumoase rapid. Rețeta care face minuni

Autor: A.C. | 09 January, 11:40 | 0 comentarii

Dacă vrei să ai picioare frumoase și catifelate și să scapi de călcâiele crăpate și piele îmbătrânită, folosește acest scrub pe baza de avocado.


Ingrediente

1 lingură de sare

1 lingură de zahăr

2 picături de ulei esențial de portocală

pulpa de la jumătate de avocado

Mod de preparare

Fă-ți o baie caldă, apoi masează-ți picioarele cu acest scurb. Lasă-l să acționeze 10-15 minute, apoi clătește cu apă caldă și poartă șosete calde. Poți repeta procedura de două ori pe săptămâna.

Masează-ți picioarele seara

Mai ales seara la dus sau după nu uita să îți masezi picioarele, în primul rând vei contribui activ la hidratarea pielii și totodată vei ajuta la normalizarea și îmbunătățirea circulației sangvine.

Aplică puțină presiune la nivelul tălpii și vei observa cum zona se va încălzi instant. Stai întins în pat, îndoaie ușor genunchii astfel încât să ajungi cu talpa la nivelul coapsei celuilalt picior și începe apoi masajul tălpii pornind de a degetul mare coborând spre călcâi.

Aplică același tratament și la celălalt picior.

Nu uita nici de băile calde pentru picioare în care poți adăuga o linguriță de bicarbonat (acesta va combate eventualele infecții fungice) cât și diferite plante, de la mușețel, la lavandă.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »