Viata sexuala / Sex&dragoste »

Cum să ai orgasm fără să faci sex! Lucrurile care te pot face să atingi punctul culminant

Autor: A.C. | 16 March, 13:10 | 0 comentarii

Știi deja care sunt modalitățile clasice prin care poți ajunge repede la orgasm: sex, masturbare sau folosirea de jucării sexuale. 


Cu toate acestea, există patru metode care nu implică sexul și care te pot ajută să ai orgasm.

Șoaptele - Chiar dacă este încă o teorie controversată, unele surse spun că sunetul șoaptelor sau atingerea varfurilor degetelor pot cauza reflexe de plăcere. Această senzație poate fi însoțită de sentimente de euforie și relaxare. Astfel se atinge orgasmul mental.

Sportul - Conform unui studiu realizat în urmă cu câțiva ani, exercițiile abdominale, cățărările și ridicarea greutăților te pot face să ai orgasm. Poți atinge plăcerea maximă și în timpul mersului de bicicletă sau la spinning.

Somnul - În timpul etapei REM de somn, nu este nimic neobișnuit că organele genitale ale unei femei să se mărească și să se lubrifieze. Aceste lucruri pot duce la orgasm. "Orgasmele de acest fel însoțesc de multe ori visele erotice, însă pot apărea și incele obișnuite", spune Barbara Bartlik, terapeut sexual.

Gândirea - Barbara Carrellas, antrenor de sex din New York, insistă că poți să te gândești la un orgasm și îl pot avea cu ajutorul respirației adânci și exercițiilor de tip Kegel.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »