Viata sexuala / Sex&dragoste »

Cum faci plăcerea să dureze

Autor: G.R. | 24 July, 11:25 | 1 comentariu

Un sărut pasional, o şoaptă fierbinte, o mângâiere tandră... sunt câteva gesturi care prelungesc plăcerea momentelor intime. Oare de ce contează atât de mult?


Răspunsul este simplu: secretul unei „nopţi fierbinţi” se măsoară în plăcerea pe care o simt partenerii. Pentru ca aceasta să-şi facă loc în viaţa de cuplu şi să fie cât mai intensă, este nevoie de un întreg ritual compus din gesturi romantice.

Şi, totuşi, unde este tandreţea?

Când ani buni s-au aşternut peste căsnicie, iar în relaţie a intervenit rutina, primul lucru la care renunţi în timpul unei partide de amor este tandreţea.

Nimic mai greşit, căci gesturile tandre sunt cele care te cheamă să faci dragoste! Potrivit studiilor, mângâierile şi sărutările fine activează centrii mişcării din creier, care favorizează eliberarea hormonilor plăcerii, endorfinele. Astfel, orice urmă de tensiune va fi eliminată. În timpul actului sexual, nu trebuie să te concentrezi pe nimic altceva decât asupra plăcerii. Vei simţi că faceţi dragoste... la infinit.

Un sărut adolescentin, de ce nu?

Este ştiut că anii de căsnicie îşi lasă amprenta asupra vieţii sexuale. Cu cât sunt mai mulţi, cu atât erodează mai mult plăcerea, iar actul sexual devine datoria conjugală de sâmbătă seara. De ce să nu vă întoarceţi la primele întâlniri, să simţiţi din nou pasiune? Ce-ar fi ca seara, înainte de culcare, în loc de un pupic rapid, să-l săruţi cu patos? Este prima invitaţie la o noapte lungă şi fierbinte.

Preludiul, detaliul care contează

Sec, lipsit de emoţie, scurt... este sexul fără preludiu! Aşadar, secretul plăcerii prelungite este preludiul: cu cât mai lung, cu atât mai bine. Are şi rolul de a-i face pe cei doi parteneri să-şi cunoască foarte bine trupurile. Totodată, spun sexologii, eliberează organismul de orice stres. Ca să-l prelungiţi, sărutaţi-vă pe tot corpul, oferiţi-vă mângâieri şi şoptiţi-vă cuvinte dulci la ureche.

Plăcere în vârful degetelor

Ştiai că, în afara faptului că este considerat cel mai puternic afrodiziac, masajul erotic ajută la crearea unei legături profunde între parteneri? Secretul?

Află mai multe trucuri pe clickpentrufemei.ro

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Mircea | 18 October 2014, 03:15
crezi ca marimea penisului conteaza? barbatii sustin una femeile alta bineinteles ca da, conteaza! e de stiut faptul ca exista o multime de aparate creme ,pompe ,pastile magice pentru marirea penisului pe internet care nu functioneaza!pastilele pe langa faptul ca sunt extrem de costisitoare nu functioneaza ele reprezinta doar un supliment alimentar la alt pret desigur... eu unul am incercat exercitiile de pe site-ul www mareste-penisul.info si am avut rezultate considerabile inca din primele saptamani ,cat despre operatiile chirurgicale nu cred ca are rost sa povestim, riscul la care te supui este mult prea mare... nu cred ca merita sa ti-l asumi si pe deasupra pretul unei astfel de operatii este destul de piperat si nu prezinta nici o garantie, mai mult poate genera pierderea sensibilitati organului sau impotenta in cel mai bun caz.
Adauga un comentariu »