Stil de viata&dieta / Ingrijire »

Cum ai grijă de tenul cu probleme

Autor: G.R. | 19 September, 11:05 | 5 comentarii

Un ten acneic are nevoie de o îngrijire specială. Trebuie curățat de 2 ori pe zi, dimineața, cât și seara, cu mare atenție. Află ce alte măsuri trebuie să iei.


Castravetele, rol protector

O mască calmantă e întodeauna binevenită. O obții dintr-un castravete, miere, fulgi de ovăz și zeama de la o lămâie. Ai nevoie de un castravete potrivit, pe care îl pasezi cu blenderul, apoi pui pasta într-un bol.

Adaugi zeama de la lămâie, două linguri de miere și o lingură de fulgi de ovăz și amesteci până se omogenizează. Apoi aplici pe zonele cu probleme, un sfert de oră. Clătești bine cu apă călduță.

Evită machiajul

Dacă ai un ten cu probleme, renunță la machiaj, căci ve grăbi vindecarea coșurilor. Produsele de machiaj, sub acțiunea căldurii, pot irita și înroși mai rău decât de obicei tenul acneic.

În cazul în care alegi să aplici fond de ten, alege un fond de ten pentru ten acneic. Seara, ai grijă să te demachiezi foarte bine, căci, în urma unor studii s-a demonstrate că formele ușoare și medii s-au ameliorat cu 40% la persoanele care s-au demachiat corect.

Află mai multe pe clickpentrufemei.ro

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: George | 20 September 2014, 03:54
Cele mai noi locuri de munca, la domiciliu ca operator on-line cu contract legal si posibilitati de castig nelimitate.pentru detalii trimiteti textul< Info> la adresa de e-mail:[email protected]
2 Postat de: Teodora | 20 September 2014, 15:40
Oferta locuri de munca legale! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! Contract legal si oferit imediat! Dovada platii! Au fost trimise deja primele castiguri! NU e vorba despre joc piramidal sau despre MLM! Lucrati ca operator online, 3 ore pe zi, si incasati 300 dolari lunar! Pentru mai multe detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

3 Postat de: Orlando Sorin | 20 September 2014, 17:05
Devino ACUMA actionar GRATIS la cel mai mare facebook din lume.
Timp limitat pana la inchiderea emisiunii de actiuni GRATIS.

https://www.globallshare.com/ro/2824594.html
4 Postat de: Giony | 25 September 2014, 07:05
Cursuri afaceri online GRATUIT. Daca vrei sa inveti cum sa castigi cel putin 300 $ pe luna trimite mesajul “trimite curs” la mail : [email protected] si vei primi toate informatiile necesare.Rog seriozitate ,pentru ca voi lucra numai cu oameni corecti,seriosi ,harnici si perseverenti si care stiu sa astepte rasplata interziata.Drumul este lung si sigur,dar asigura stabilitatea financiara pe viata.
5 Postat de: Giony | 25 September 2014, 07:05
ANUNT IMPORTANT PENTRU TINE!
Timpul este capital pretios, investeste-l cu folos!
Consultant firma multinationala ofer activitate part-time (2-3 ore/zi), pentru obtinerea de venituri suplimentare in domeniul Network Marketing ; activitate inteligenta, necesitand studii medii sau superioare. Avantaje: venit imediat, venit permanent, venit rezidual, diferite bonusuri substantiale. INSTRUIRE GRATUITA! Pentru detalii trimite “vreau “ la : e-mail : [email protected]
Adauga un comentariu »