Actualitate »

Consumul de alcool creşte riscul de cancer la sân

Autor: Raluca Cocriş | 22 April, 17:05 | 2 comentarii

Ultimele studii în domeniu atrag atenţia asupra unui efect advers îngrijorător de care ar trebui să ţină cont tinerele, atunci când consumă alcool: se expun riscului de a suferi de cancer la sân.


Tinerele care beau cu regularitate alcool şi nu au avut nicio sarcină se pot expune unui risc major de a face cancer la sân.

La cercetări au participat aproximativ 150.000 de femei, care nu au avut în familie cazuri de cazuri. Rezultatele studiului au mai arătat că, pe lângă faptul că se expun riscului de cancer la sân dacă beau alcool în exces, tinerele care nu au dat naştere la copii sunt predispuse să sufere de leziuni proliferative benigne, care cresc risc riscul de cancer.

Studiul şi concluziile extrase din el au fost publicate în Jurnalul Institutului Naţional de Cancer.

În cifrele raportului efectuat în urma cercetărilor s-au descoperit 1.609 cazuri de cancer la sân şi 970 de cazuri de leziuni proliferative benigne la tinerele puţin trecute de vârsta de 20 de ani.

Omul de ştiinţă Graham Colditz spune că ţesutul mamar, care nu a fost supus modificărilor din timpul unei sarcini este susceptibil să se transforme în carcinom.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Stefan | 22 April 2015, 18:17
Oamenii care nu reuşesc să acumuleze suficienţi bani pentru a duce viaţa pe care şi-o doresc, sunt cei care se lasă uşor influenţaţi de cei din jurul lor. Nu-i lasa sa te influenteze ,vino alaturi de noi pentru a te convinge. Totul depinde de seriozitate si perseverenta. Daca va decideti veti putea incepe imediat trimitandu-mi un email cu subiectul “INFORMATII DE PORNIRE” la adresa [email protected]
2 Postat de: Miha | 22 April 2015, 22:17
Majoritatea oamenilor care nu reuşesc să acumuleze suficienţi bani pentru a duce viaţa pe care şi-o doresc sunt cei care se lasă cel mai uşor influenţaţi de opiniile celor din jurul lor. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:[email protected]
Adauga un comentariu »