Actualitate »

Consultație gratuită pentru cuplurile care nu reușesc să aibă copii

Autor: Redacția | 09 January, 11:53 | 0 comentarii

Cuplurile care încearcă de multă vreme, dar nu au reușit să aibă copii, și doresc o consultație suplimentară gratuită, pot beneficia de opinia unui specialist pe 29 ianuarie, la Medproper.


Atunci când încerci să ai un copil, iar natura întârzie să-ți îndeplinească visul, este momentul ca știința să intervină și să încerce să facă ce știe ea mai bine: să transforme imposibilul în posibil.

 

Prof. Dr. Latif Celal Küpelioğlu, specialist în Fertilizare în Vitro al Spitalului Medical Park Bahcelievler din Istanbul, vine în premieră la București pentru a oferi gratuit opinia sa medicală pentru cuplurile din România care nu au reuşit să aibă copii pe cale naturală. Evenimentul de second opinion va avea loc la sediul din București, strada Călărași, nr 142, sector 3. Pentru programări, sunați la numărul de telefon 0738.019.229 sau scrieți la adresa de e-mail [email protected].

 

Unul din șase cupluri de români are probleme de fertilitate, iar dacă sarcina nu apare timp de 1-2 ani, șansele de a se realiza scad cu fiecare lună.

 

Dedicați furnizării de îngrijiri medicale personalizate adaptate nevoilor fiecărui pacient, Medproper vine în sprijinul pacienților români care doresc să beneficieze de un tratament medical în străinătate la clinici recunoscute și acreditate la nivel internațional. Medproper este acreditat de Ministerul Sănătății și al Turismului din Turcia și este dedicat furnizării celei mai personalizate îngrijiri medicale adaptate nevoilor individuale ale pacientului.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »