Viata sexuala / Sex&dragoste »

Cele mai comune cinci fantezii amoroase!

Autor: A.C. | 12 February, 18:55 | 0 comentarii

Psihologul Justin Lehmiller a intervievat 4,175 de americani cu privire la viața lor sexuală. Astfel, el a realizat unul dintre cele mai ample și mai cuprinzătoare sondaje al fanteziilor sexuale realizat în SUA până în prezent.


Cercetările au avut loc pentru noua sa carte ”Tell Me What You Want”. În interviuri, el a întrebat oamenii despre viața lor sexuală și fanteziile pe care aceștia le au. Iată cele mai coumune fantezii: 

1. Sex în trei. În topul listei 89% dintre cei intervievați au spus că visează să facă parte dintr-un act sexual cu alți 2 oameni. Psihologul a constatat de asemenea că bărbații au au avut ca fantezia sexul cu două femei, în timp ce femeile heterosexuale nu au arătat preferința pentru sexul partenerilor. 

2. BDSM. Potrivit rezultatelor lui Lehmiller, 65% dintre participanți și-au imaginat cum ar fi să aibă parte de un act sexual agresiv, fie sub formă de plesnit, mușcături sau picături de ceară fierbinte. Mulți au visat la cel puțin un act BDSM, în timp ce femeile au avut dorințe "puțin mai frecvente" de a renunța la control pentru a se oferi complet unui partener. 

3. Sexul în public. Locația a fost una dintre cele mai mari fantezii pentru femei, iar mulți au mărturisit că vor să încerce să facă sex într-un loc public, unde există riscul să fie prinși. Unele dintre locațiile de top menționate au inclus locul de muncă, în parc sau în lift.

4. Relații deschise. Un număr mare de participanți au dezvăluit că ar dori să facă sex cu alte persoane dacă asta ar fi aprobat de partenerul lor. 79% dintre bărbați și 62% dintre femei visează să fie într-o relație deschisă, în timp ce 58% dintre participanți au recunoscut că s-au gândit să își privescă partenerul făcând sex cu alte persoane. 

5. Aventuri cu persoane de același sex. Cu toate că mulți dintre participanți s-au dentificat drept heterosexuali, un număr mare de participanți au spus că au avut fantezii cu persoane de același sex. 59% dintre femeile heterosexule au spus că au avut fantezii prin care voiau să întrețină relații sexuale cu alte femei, în timp ce 26% dintre bărbații heterosexuali  au spus că au visat la partide cu alți bărbați. 

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »