Remedii naturiste / Problemele tale »

Ceaiul de ghimbir și turmenic îți poate salva viața

Autor: Ramona Liță | 21 March, 14:00 | 1 comentariu

Combinația de turmenic cu ghimbir alcătuiește un detoxifiant excelent al ficatului  și un puternic antiinflamator. Este recomandat inclusiv în calmarea migrenelor, prevenirea apariției răcelilor și a gripelor. Îmbunătățește funcționarea sistemului digestiv și detoxifică limfa.


Ingredientul principal al preparatelor din curry, tumenicul conține curcumină, substanță cu proprietăți antibacteriene, antiseptice,antiinflamatoare. Ceaiul preparat din amestecul turmenicului cu ghimbirul este recomandat în tratarea unor serii de afecțiuni.

Benefic sistemului cardiovascular

Consumul regulat scade cu până la 4 ori riscul de accident cadiovascular, ajută la buna circulație sangvină, prevenind formarea cheagurilor și ajută la transportul substanțelor nutritive și a oxigenului către organele vitale.

Curăță ficatul

Curcuma, fitochimicala care asigură culoarea turmenicului stimulează producția de bilă, extrem de importantă în curățarea ficatului de toxine.

Citește și: Ce ceaiuri sunt bune pentru ficat

Pentru prepararea ceaiului minune ai nevoie de:

- o cană de lapte de cocos

- 2 lingurițe de curcumă

- o linguriță de ghimbir ras

- miere organică după gust

Pune laptele într-un ibric și încălzește-l. Adaugă curcuma și ghimbirul ras amestecând foarte bine. După omogenizare adaugă o linguriță sau două de miere. Este indicat să îl consumi dimineața pe stomacul gol, în decurs de 7 zile pentru a avea parte de o detoxificare completă.

Alte beneficii ale ceaiului :

-  împiedică înfundarea arterelor, apariţia aterosclerozei şi a tuturor problemelor cardiovasculare.

- previne apariția cancerului de prostată, mamar, colon şi leucemie.

- indicat să fie consumat și de către persoanele depresive, lipsite de energie, anorexice.

- efect puternic analgezic, ameliorează durerile şi inflamaţiile cauzate de artrită, fibromialgie.

- încetinește evoluția sclerozei multiple și a Alzheimerului.


 

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Carmen | 22 March 2017, 12:17
Posibilitate de castig in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la:[email protected]
Adauga un comentariu »