Viata sexuala / Sex&dragoste »

Ce semnificație au visele erotice la femei și bărbați

Autor: Cristina Popescu | 10 September, 15:25 | 2 comentarii

Poate că visele erotice nu îți reflectă neapărat dorințele din realitate, însă cu siguranță ele produc multă plăcere. De altfel, multe persoane susțin că au avut parte de cele mai intense orgasme în timpul unui astfel de vis, deși nu au avut parte de un contact sexual propriu-zis.


Fiecare individ va da o conotație diferită acestor vise, însă un lucru este cert - ele sunt consecința unui impuls sexual natural.

Visele erotice reflectă dorințe și senzații

Astfel de vise au la bază emoții, senzații și experiențe trăite, imaginate sau visate. Totuși, aceste experiențe trebuie luate așa cum vin, aceasta fiind atitudinea cea mai potrivită, recomandă psihologii.

Visele erotice răspund impulsurilor și nevoilor noastre sexuale

Deși aceste vise nu ne reflectă neapărat dorințele interioare, ele pot simboliza anumite senzații pe care dorim să le explorăm.

Visele erotice tind să fie ireale, senzuale și nestructurate

Se întâmplă rar ca visele noastre, de orice natură ar fi, să urmeze o realitate a vieților noastre, deoarece în vise nu ne comportăm niciodată precum în viața reală.

Tocmai de aceea, nu este nimic neobișnuit în a avea parte de vise erotice fără sens, violente sau chiar amuzante, iar acestea nu reflectă neapărat o problemă de natură emoțională.

Visele erotice și orgasmele spontane

Starea de excitație provocată de visele erotice este atât de intensă și de reală, încât organismul nostru reacționează ca atare - apar erecția și ejacularea la bărbați, în timp ce femeile experimentează lubrifierea vaginală.

Acestea reprezintă de fapt orgasme spontane care nu au nevoie de contact fizic.

Ce vise erotice au femeile

De cele mai multe ori, femeile au parte de vise erotice cu persoane cunoscute din anturaj, cu un fost partener de viață sau chiar cu celebrități.

Un studiu al cercetătorilor de la Universitatea din Montreal (Canada) a demonstrat că 18% dintre femei au parte de vise erotice în care experimentează o partidă sexuală nedorită.

Ce vise erotice au bărbații

Majoritatea bărbaților susțin că au parte de vise erotice cu persoane necunoscute sau cu persoane cu care au avut deja experiențe sexuale.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Rodica | 10 September 2015, 16:19
Cum sa castigi bani acasa! Avem pregatita o metoda excelenta prin care cu siguranta puteti sa va rotunjiti veniturile, fara batai de cap, fara sa recrutati oameni in retele, fara sefi, fara stres. Totul este verificat si extrem de serios. Trebuie acum doar sa solicitati mai multe detalii la adresa de email:[email protected]
2 Postat de: Mihai | 15 June 2016, 22:48
Crezi ca marimea penisului conteaza ? lungimea sau grosimea ? Bineinteles ca Da ,conteaza !! "Femeile prefera barbatii mai dotati" potrivit declaratiilor celor mai renumiti consilieri de cupluri , e de stiut faptul ca exista o multime de aparate creme ,pompe ,pastile magice pentru marirea penisului pe internet care nu functioneaza! pastilele pe langa faptul ca sunt extrem de costisitoare nu functioneaza ele reprezinta doar un supliment alimentar la alt pret desigur... eu unul am incercat cu succes exercitiile de pe site-ul mareste-penisul info si am avut rezultate considerabile inca din primele saptamani ,cat despre operatiile chirurgicale nu cred ca are rost sa povestim, riscul la care te supui este mult prea mare... nu cred ca merita sa ti-l asumi si pe deasupra pretul unei astfel de operatii este destul de piperat si nu prezinta nici o garantie, mai mult poate genera pierderea sensibilitati organului sau impotenta in cel mai bun caz.
Adauga un comentariu »