Stil de viata&dieta / Nutritie »

Ce se poate întâmpla în corpul tău dacă mănânci mai multe mere, timp de câteva zile

Autor: A.C. | 04 January, 09:45 | 0 comentarii

Cu siguranță cunoști proverbul "Un măr pe zi ține doctorul departe", care chiar e adevărat! 


Merele sunt niște fructe grozave, benefice sănătății în general, frumuseții și tenului. Așadar, dacă uiți să le consumi zilnic, iată 5 motive puternice care să te determine să îți schimbi obiceiurile imediat:

Merele te ajută să slăbești

Ele sunt bogate în fibre și fac minuni în cazul persoanelor care vor să slăbească și să aibă un corp suplu. Mai mult, fibrele îmbunătățesc mișcările peristaltice ale bilei și stomacului, mențînând silueta corpului. Un singur măr pe zi te poate ajută să slăbești.

Merele mențin nivelul zahărului din organism

Acest lucru se întâmplă datorită abundenței fibrelor din mere. Datorită acestora, merele sunt benefice pentru oferirea unui necesar de zahăr organismului, mențînând astfel nivelul zahărului din sânge. Reîntinerire și înfrumusețare Sau, pentru a fi mai preciși - merele scad riscul apariției premature a ridurilor, iar grație procyandinei B, ele stimulează creșterea părului.

Diminuează riscul cancerului la sân

Cercetări efectuate recent au arătat că pericolul apariției unor boli de natură oncologică se diminuează cu 17%, consumând un măr pe zi. Dacă mănânci 3 mere pe zi, riscul este cu 39% mai mic, iar la 4 mere pe zi, cu 44%.

Antioxidanți puternici

Merele sunt bogate în ingrediente benefice, care lupta împotriva influenței radicalilor liberi.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »