Remedii naturiste / Problemele tale »

Ce se întâmplă când mănânci usturoi pe stomacul gol

Autor: Cristina Popescu | 11 August, 19:05 | 5 comentarii

Unul dintre cele mai vechi leacuri este usturoiul. În Egipt, era utilizat ca fortifiant, îi erau cunoscute proprietăţile de antiseptic, vermifug şi antidot contra turbării şi a muşcăturilor de viperă.


De altfel, usturoiul are o reputație excelentă atunci când vine vorba de tratarea și ameliorarea bolilor de inimă precum atacul de cord sau hipertensiune.

Proprietățile sale puternice antioxidante și antifugice luptă împotriva radicalilor liberi care provoacă afecțiuni ale inimii, cancer sau chiar Alzheimer.

Potrivit unui studiu efectuat de cercetătorii din China, persoanele care mănâncă usturoi crud de cel puțin două ori pe săptămână au un risc cu 44% mai scăzut de a face cancer de gât.

De ce e bine să mâncăm usturoi pe stomacul gol

Puține persoane cunosc, însă, beneficiile consumului de usturoi pe stomacul gol. Mai multe studii științifice au concluzionat că usturoiul previne mai multe afecțiuni comune, fiind un excelent antibiotic natural.

Astfel, consumat pe stomacul gol, înainte de micul dejun, usturoiul luptă cu bacteriile existente în stomac, acestea fiind mult mai vulnerabile în aceste condiții.

Totodată, usturoiul este benefic pentru afecțiuni ale stomacului precum diareea, stimulează digestia și dă poftă de mâncare.

Usturoiul în medicina alternativă

Usturoiul este unul dintre cele mai eficiente alimente pentru detoxificarea organsimului, susțin experții din domeniu - el este atât de puternic încât poate distruge paraziții și viermii intestinali și preveni boli precum tifosul, diabetul, depresia și anumite tipuri de cancer.

Nu este recomandat consumul de usturoi crud persoanelor cu alergii. De aceea, este bine să se consulte un medic înainte.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Emi | 04 March 2015, 13:58
Oferta anului, doar aici si acum! Oferim seriozitate maxima pentru cei care sa castige bani! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere.
Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
2 Postat de: Ana | 05 March 2015, 18:39

Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
3 Postat de: Lamiita Durac | 05 March 2015, 19:45
Nu pot sa citesc articolele datorita reclamelor , mi se plimba pe ecran .... enervat Abia acum a disparut , cred ca dureaza prea mult . Daca nu era sa va scriu mesajul ieseam din prima secunad
4 Postat de: Alina | 16 June 2015, 16:19

Caut colaboratori pentru publicare anunturi.
Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi, in functie de abilitati
Cerinte: - calculator
- conexiune internet
- cunostinte minime PC
- rabdare
- seriozitate
- perseverenta
- atentie la detalii
Nu este necesara experienta.
Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin email.
Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati.
Program part-time.
Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.
Pt informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa de email:[email protected] Oferim si solicitam seriozitate!
In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati!
Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24 ore5 Postat de: Victor | 13 August 2016, 00:01
...ce tipuri de cancer????????????????...vindecá...
Adauga un comentariu »