Viata sexuala / Sex&dragoste »

Ce înseamnă detoxificarea vaginală

Autor: Ramona Liță | 12 May, 16:00 | 1 comentariu

Aparatul genital feminin are nevoie de o atenție deosebită, deoarece majoritatea afecțiunilor din această zonă pot fi prevenite cu o igienă corespunzătoare. Detofixicarea vaginală este un mic truc la care poți apela pentru a avea grijă de sănătatea ta.


Din păcate acest organ este expus zi de zi la foarte mulți factori ce pot perturba buna lui funcționare. De la alimentație până la lenjeria intimă pe care o folosești, toate aceste detalii te pot afecta.

Metoda coreeană de detoxificare a vaginului

Cel mai vechi tratament prin intermediul căruia poți să îți cureți în totalitate aparatul genital feminin vine din Coreea.

Astfel spus cu ajutorul detoxificării vaginale poți să întreții sănătatea acestei zone și să scapi de bacterii și microbi.

Pentru a realiza acestă procedură ai nevoie de un vas cu apă fierbinte în acre să adaugi câteva picături de uleiuri esențiale. Te așezi asupra acestui vas, iar aburul pe care îl va emana va ajuta la dilatarea vaselor de sânge și la îmbunătățirea circulației sangine la acest nivel.

Află mai multe curiozități despre vagin AICI

Cea mai bună metodă de relaxare a mușchilor pelvieni

Această metodă de îngrijire a vaginului tău este indicată și pentru relaxarea mușchilor pelvieni.

Poți să apelezi la plante precum rozmarinul, lavanda sau pelinul.

În cazul în care nu dispui de uleiuri esențiale din aceste plante, poți să apelezi la infuziile din plantă.

Mai ales că pelinul este o plantă cu deosebite proprietăți anti-bacteriene, anti-virale, folosită adesea pentru tratarea infecțiilor urinare, anexitelor și candidozei.

Dacă vrei să obții un efect antiseptic și purificator atunci apelează cu încredere la rozmarin. Această plantă ajută la buna circulație sangvină la nivelul aparatului genital feminin.

Nu trebuie să pierzi din vedere faptul că lavanda are un efect de relaxare asupra corpului cât și a minții, dar este funcțională mai ales asupra țesurtutilor vaginale datorită proprietății antispastice pe care pe posedă.

De ce să optezi pentru băile de aburi

Dacă alegi să fierbi aceste plante enumerate mai sus, în momentul în care stai la abur, se va stimula mult mai intens curățarea vaginului, deoarece, prin intermediul aburilor, se va transmite o cantitate concentrată din plante decât dacă le-ai lăsa doar 5 minute la înfuzat.

Poți să apelezi la această metodă și dacă te confrunți cu un țesut cicatrizant după intervenții chirurgicale suferite la nivelul acestui organ, sau dacă pielea a rămas traumatizată după epilarea inghinală.

Sfat!

Evită pe cât posibil dușurile vaginale.

Spălăturile le poți face zilnici și poți adauga și un praf de bicarbonat în apă.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Stoian Stanciu | 12 May 2017, 19:14
Pentru toti ce-i ce doresc sa castige bani lucrand acasa pe calculator,minim doua ore pe zi sa lase mesajul ''detalii'' la email [email protected] si va primii instructiunii.
Adauga un comentariu »