Actualitate »

Ce conține de fapt cafeaua de la automate! Mare atenție!

Autor: A.C. | 14 March, 17:20 | 0 comentarii

Automatele de cafea vor fi vizate de o acţiune de control la nivel naţional, iar Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA). 


Dacă mulți dintre noi obișnuiau să își cumpere în fiecare dimineață ”licoarea magică”, ei bine acum trebuie să știți că de fapt ați consumat fără să știți doar niște prafuri ce conțin E-uri. Ba mai mult, unele dintre astfel de automate nu funcționează legal sau după norme europene și pun în pericol sănătatea consumatorului. 

"În prezent, avem o acţiune de control care va începe la nivel naţional şi care se referă la automatele de cafea. Acestea, în momentul de faţă, în urma specificaţiilor tehnice transmise de către producător, reiese că nu au dreptul să funcţioneze outdoor, ci numai indoor.

De asemenea, nu au voie să funcţioneze decât dacă sunt branşate la o reţea de apă şi trebuie să se scrie pe eticheta lor ceea ce beţi, respectiv cafea sau... cafea cu albitor, pentru că nu vorbim despre cafea cu lapte, ci cafea cu înălbitor de rufe, de ce vreţi dumneavoastră... Machiatto nu e machiatto... La automatele de cafea "nicht" cafea măcinată", a afirmat  Marius Pîrvu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC).

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »