Medicii raspund / Dragoste si sex »

Cât de periculos este sexul în apă

Autor: Cristina Popescu | 17 August, 13:30 | 4 comentarii

Sexul în apă se poate dovedi a fi o experiență inedită și înviorătoare, astfel că multe cupluri se simt atrase de adrenalina unei partide de sex în apă.


Totuși, înainte de a te lăsa dus de val, este bine să știi că atunci când faci sex în apă, fie că e vorba de apa mării sau de piscină, te expui unor pericole în ceea ce privește sănătatea ta! Iată, așadar, cât de periculos este sexul în apă!

Cât de periculos este sexul în apă - infecții bacteriene

Apa de mare, apa din piscină, precum și apa unui râu sau a unui lac sunt pline de bacterii de tot felul. În timp ce pielea tolerează foarte bine aceste bacterii, acest lucru nu este valabil și în cazul organelor genitale, astfel că te poți alege ușor cu o infecție a tractului urinar sau cu infecții mai grave datorate distrugerii PH-ului vaginal, care se tratează mult mai greu.

În ceea ce privește apa unui lac, mare, ocean, nisipul reprezintă un factor problematic și extrem de... ,,iritant''. De preferat ar fi să inițiați preludiul în apă și apoi să continuați într-un loc uscat, cât mai ferit de ochii curioșilor.

Cât de periculos este sexul în apă - poate fi dureros

Cine a spus că apa oferă mai multă lubrifiere? Nimic mai fals, mai ales în cazul apei sărate de mare, care va diminua considerabil lubrifierea naturală, astfel că tu și partenerul tău veți fi deranjați de uscăciune și vă veți irita serios.

Cât de periculos este sexul în apă - boli cu transmitere sexuală

Poate cel mai important lucru atunci când te gândeşti să faci sex în apă este să iei în considerare bolile cu transmitere sexuală. Astfel, dacă faci sex în apă folosind prezervativul, riscul de infectare cu boli cu transmitere sexuală creşte, prezervativul nefiind atât de eficient. Mai precis, apa poate intra în interiorul prezervativului, se poate contamina şi aceeaşi apă poate apoi să pătrundă în vagin, favorizând transmiterea de boli.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Tibi | 17 August 2015, 15:27

Aceasta este afacerea anului! Ne-am lansat si suntem in plina expansiune! Suntem plini de succes si vrem sa ne marim si mai mult echipa! Avem mereu nevoie de oameni dispusi sa colaboreze cu noi pe Internet si sa castige bani repede, bani frumosi, acum, urgent! Aceasta oportunitate este pentru tine! Cauta-ma acum cat mai repede la adresa de email: [email protected]
2 Postat de: Dana | 17 August 2015, 19:28
Afacere de top! Vrei sa incepi o afacere care sa-ti aduca rapid castiguri? Acum este momentul sa actionezi si sa urmezi instructiunile unui sistem de afacere care deja i-a incantat pe toti cei care au inceput! Nu trebuie sa recrutezi oameni! Pur si simplu castigi bani, repede si usor! Te astept sa-mi ceri mai multe detalii la adresa de email: [email protected]
3 Postat de: Daniel | 17 August 2015, 20:42
Cel mai bun program acum! E bine sa te alaturi si tu cu incredere acum celui mai revolutionar si mai nou program prin care, cu o munca deosebit de interesanta, poti avea multumirea de a-ti completa stand acasa castigurile lunare. Aici nu se cere experienta sau vechime, ci numai ambitie si vointa de a-ti construi un viitor mai bun. Cere acum mai multe informatii la adresa de email: [email protected]
4 Postat de: Marcel | 21 August 2015, 00:38
"mai mare ,mai bine" potrivit noilor studii kinsey, marimea medie a penisului este de 6.78 inch ( 17,2 cm) si grosimea medie a penisului este de 4,84 inch ( 12,3 cm).de cate ori auzim in jur intrebarea: conteaza marimea penisului?barbatii spun una femeile alta bineinteles ca da, conteaza! atunci cand baietii sunt obsedati cu masuratori comparatii, iar fetele se grabesc sa intrebe doar „cat de mare o are? cred ca conteaza eu unul am testat exercitiile de pe site ul mareste-penisul. info si am avut rezultate rapid .orice am spune sau am face marimea conteaza chiar daca unele femei nu recunosc public acest aspect;'/.,,;;
Adauga un comentariu »