Sanatatea ta / Medicamente »

Bucură-te de beneficiile unui somn liniștit cu Bien Dormir (P)

30 October, 11:45 | 1 comentariu

Te-ai săturat să ai cearcane și un ten cu aspect obosit tot timpul? Îți este greu să te odihnești noaptea? Atunci trebuie să scapi de insomnie cât mai curând!

Insomnia afectează din ce în ce mai multe persoane indiferent de vârstă. Cauzele acestei afecțiuni sunt variate: stresul sau depresia, agitația cotidiană, programul de lucru dificil sau neadaptarea la un fus orar diferit.

Ce consecințe resimt persoanele care suferă de insomnie? În afară de apariția cearcănelor și a oboselii, insomnia scade imunitatea, atenția sau pot apărea dereglări ale funcțiilor endocrine.

Soluția naturală pentru a reda vitalitatea oferită de un somn bun este gama Bien Dormir. Aceste produse  acționează prin inducerea unei stări de relaxare propice instalării somnului. Extractele de passiflora, mușețel și melatonină sau valeriană ajută la relaxarea organismului și calmarea acestuia, asigurând un somn natural și odihnitor.

Bien Dormir se regăsește în două forme de prezentare:

Bien Dormir cu Melatonină este recomandat în cazul persoanelor care suferă de insomnie cronică, cu un program de lucru atipic sau care călătoresc mult, adorm greu sau se trezesc în timpul nopții și nu mai pot adormi.
Melatonina, supranumită ,,hormonul somnului”, este o substanță chimică produsă la nivelul creierului care transmite organismului că este momentul să adoarmă, inducându-i starea de somnolență.

Bien Dormir cu Valeriană este recomandat persoanelor care suferă de tulburări de somn însoțite de agitație nervoasă, stres și afecțiuni gastrice.
Valeriana este o substanță care îndepărtează dificultățile de adormire, reduce trezirile nocturne, ajută la instalarea somnului profund și înlatură efectele tensiunii nervoase: palpitații, spasme, arsuri gastrice. Acest produs este recomandat și copiilor de peste 12 ani.

Bien Dormir nu crează somnolență reziduală și nici  dependență.

Le puteți găsi în farmacii și magazine naturiste. Prețul unui produs este de 15 lei. Află mai multe informații despre Gama Bien Dormir pe: www.biendormir.ro

Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Victor | 01 September 2015, 18:35
REVOLTÁTOR : Dacá tastez pe "tipáreste"
txt-ul este táiat la drpta !
NU sunteti capabili de atáta lucru?
Utilizati tipárire din "FAIL" !
Adauga un comentariu »