Actualitate »

Bucătăria italiană, sărbătorită de Antonio și Michael Passarelli, la atelierul de gătit „Click! Poftă bună!“

Autor: Redacția | 28 March, 12:27 | 0 comentarii

Redacția revistei „Click! Poftă bună!“ a organizat a IV-a ediție a Atelierelor de gătit „Click! Poftă bună!“  miercuri, 27 martie, la 14th Lane din București.


Articole similare:

Peste 100 de cititori s-au adunat împreună cu noi ca să descoperim împreună tainele bucătăriei italiene alături de celebrul bucătar Antonio și fiul său, Michael Passarelli, un talentat chef din noua generație. Gazda evenimentului a fost simpaticul Dezbrăcatu′, de la Prima TV, iar parteneri ne-au fost pastele Hutton și Bella.

Cei doi magicieni ai bucatelor italiene, chefii Antonio și Michael, au făcut o demonstrație live de gătit, presărată cu numeroase sfaturi și ponturi în ceea ce privește bucătăria din Peninsulă. Ei au preparat penne alla crudaiola (cu paste oferite de Hutton), salată cu piept de pui, ghimbir și lime, precum și o delicioasă pizza, realizată cu blat oferit de Bella.

Cei prezenți au degustat aceste bunătăți, plăcinte Bella, dar și deliciile de la bufetul oferit de cateringul Spoonfool, coordonat de cheful Andrei Țandără, precum și delicioasele și elegantele deserturi de la Mousserie, purtând semnătura tinerei și pasionatei Roxana Tănase.

Talentatele fetițe din trupa de gimnastică estetică CS Ritmica au susținut câteva moment artistice antrenante și vesele. Clubul Sportiv Ritmica (gimnastica estetica, dansuri moderne și balet pentru copii) a obținut recent medalia de bronz la Cupa Mondiala de gimnastică estetică de grup, desfășurată în Bulgaria. Invitații „Click! Poftă bună!“ și toți cei prezenți au putut pleca acasă cu amintiri foto de la Photosnacks.

Antonio Passarelli, care are peste 50 de ani petrecuți în bucătării profesioniste, a mărturisit că se simte provocat în bucătărie de suflul nou pe care i-l dă fiul său, Michael. Acesta din urmă a lucrat în mai multe restaurante din Europa, în ultimii ani, pentru ca în prezent să opteze pentru echipa restaurantului Diplomatic din Mamaia. Chiar dacă adaptați rețetele din bucătăria italiană pentru gusturile voastre, Michael are un sfat: alegeți întotdeauna ingrediente locale de bună calitate, cum sunt și delicioasele paste Hutton, și nu veți da greș.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »