Stil de viata&dieta / Diete »

Băuturile alcoolice pe care trebuie să le eviți dacă vrei să slăbești

Autor: A.C. | 01 October, 16:40 | 0 comentarii

Mesele lungi acasă sau întâlnirile cu prietenii pot duce la consumul băuturilor alcoolice ceea ce nu te ajută mai deloc la siluetă.


De multe ori, calorile din alcool se adună și pot sabota eforturile tale de a slăbi. Iată care sunt băturile care trebuie să le eviți, și cu cu ce pot fi acestea înlocuite!  

Înlocuiește un Long Island (424 cal) cu un Cosmopolitan (100 cal) și vei salva peste 300 de calorii. Long Insland-ul este unul dintre cele mai calorice băuturi, care conține in jur de șase bauturi alcoolice, pe când Cosmopolitan are doar un tip de alcool, și 100 de calorii. 

Înlocuiește un Mojito (242 cal) cu un Martini (70 cal): mojito-ul este destul de caloric datorită siropului de zahăr. Așa că un pahar de 250 ml poate conține până la 242 de calorii. Un Martini însă nu are siropuri adăugate, ceea ce inseamnă că un pahar de 250 ml conține numai 70 de calorii. 

Înlocuiește un pahar de vin dulce (160 cal) cu un pahar de șampanie (89 cal): zahărul suplimentar dintr-un vin alb dulce inseamnă că un pahar mediu de 175 ml are în jur de 160 de calorii. Șampania pe de altă parte, este una dintre cele mai light băuturi carbogazoase, cu o porție de 120 ml conținând doar 89 de calorii. 

Înlocuiește o vodka tonic (175 cal) cu o vodkă cu apa minerală și lime (105 cal): ca și în cazul ginului tonic, apa tonică oferă acestei băuturi un număr relativ ridicat de calorii, care ajunge la 175 cal pentru 280 ml.Vodka cu apă minerală și lime nu conține zahăr suplimentar și asta înseamnă doar 105 calorii pe pahar.

Înlocuiește o Margarita (280 cal) cu un Moscow Mule (120 cal): Margarita este un alt cocktail la modă care din păcate însă nu este tocmai sănătos, cu 280 de calorii pentru  250ml. Încercați să schimbați această băutură cu un Moscow Mule deoarece acesta conține doar 120 de calorii la 170 ml. 

Înlocuiește o halbă de bere (208 cal) cu o bere light (92 cal): există un motiv pentru care atât de mulți bărbați au o burtă, iar acesta este din cauza numărului ridicat de calorii al unei halbe. Înlocuiește halba cu o bere artizanială, mică de 330 ml, pentru a evita kilogramele în plus.  

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »