Stil de viata&dieta / Ingrijire »

Băutura delicioasă care te ajută în combaterea celulitei

Autor: A.C. | 04 October, 19:05 | 0 comentarii

Celulita e un vis urât care apare nu doar la femei, indiferent de greutatea corporală, ci și la bărbați. Cauzele sunt mai multe și diferite, însă metodele de prevenție și combatere sunt aceleași. Ține cont de ele și celulita nu-ți va mai face probleme.


Nu este o problemă de sănătate, ci una de ordin estetic, care îți poate afecta starea generală de sănătate, mai ales cea psihică. Medicii de specialitate spun că celulita poate fi prevenită prin dietă echilibrată şi exerciţiu fizic şi regulat.

De cele mai multe ori, celulita apare când nu ai grijă să echilibrezi dieta și duci un stil de viață sedentar. Pe termen lung, aceste două obiceuri nesănătoase favorizează „coaja de portocală“ și aduc mai multe efecte adverse în corp.

Acest suc delicios și-a dovedit eficientă în lupta împotriva celulitei. Arde grăsimea, stimulează metabolismul, îmbunătățește circulația sanguină și elimina toxinele.

Ingrediente

1 grapefruit mare

2 portocale

Un sfert de lămâie

ghimbir

Mod de preparare

Spală fructele bine și curată-le de coajă. Pune-le în blender și mixează bine. Strecoară sucul și pune-l într-o sticlă din sticlă. Consumă un pahar de suc în fiecare dimineață, pe stomacul gol, înainte de micul dejun, sau între mese.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »