Actualitate »

Atelier pentru părinți „Eliberează-te de perfecţionism. Cultivă compasiunea faţă de tine şi copilul tău”

26 May, 15:45 | 1 comentariu

Teatrul Ion Creangă şi SuntParinte.ro, în parteneriat cu Click! pentru Femei, organizează marţi, 27 mai, ora 18.00, un nou atelier pentru părinţi, intitulat „Eliberează-te de perfecţionism. Cultivă compasiunea faţă de tine şi faţă de copilul tău”.


Evenimentul – care continuă seria întâlnirilor şi seminariilor pentru părinți iniţiate în luna martie, în cadrul programului „Teatrul Ion Creangă. Spaţiu viu” – se va desfăşura în Ludoteca „Apolodor din Labrador” de la sediul Bibliotecii Naţionale a României (Bd. Unirii, nr. 22).

Dedicat exclusiv subiectului perfecţionismului - orientat spre propria persoană, dar şi asupra celorlalţi - precum şi urmărilor şi efectelor acestui tip de atitudine în relaţia părinte-copil, atelierul îşi propune să iniţieze o amplă discuţie, moderată de Anca Ghinea (Creative Manager INTUITEXT) și avându-le ca invitate pe Delia Lungu (psiholog SuntParinte.ro) şi Carmen Eberhat (director editorial reviste pentru femei – Adevărul Holding), care vor oferi răspunsuri şi recomandări părinţilor care tind să aibă comportamente şi aşteptări de tip perfecţionist faţă de copiii lor.

„Perfecţionismul nu este auto-îmbunătăţire: nu are legătură cu dezvoltarea personală şi nici cu acumularea sănătoasă de realizări. Perfecţionismul este povara pe care o purtăm cu noi, zi de zi şi cu care ne sufocăm prietenii, colegii de serviciu şi membrii familiei noastre. În plus, de cele mai multe ori, îl transmitem şi copiilor noştri.” declară Delia Lungu, psiholog SuntParinte.ro şi psihoterapeut de familie în formare.

Participarea la atelier este gratuită, în limita locurilor disponibile şi în baza înscrierilor prealabile la adresa de e-mail [email protected] 

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Audionova | 27 May 2014, 10:00
Cand ai verificat cat de bine aude copilul tau?Acum ii poti testa auzul in exclusivitate in cele 42 de centre specializate Audionova fara anestezie, la doar 4 zile de la nastere.Ai grija de sanatatea micutului tau!Pentru detalii si programari, ne puteti contacta la nr 021.211.11.10 si pe pagina de Facebook.com/AudionovaRomania!
Adauga un comentariu »