Actualitate »

Asociația Activity și Editura Philobia vă invită să participați la evenimentul ,,Fii un tată activ!”

Autor: Redacția | 08 January, 14:35 | 0 comentarii

Asociația Activity organizează alaturi de Editura evenimentul ,,Fii un tată activ!” care îșipropune sa aducă la lumină o temăfoarte importantăîn prezent - implicarea tatălui în creșterea copiilor.


Acesta va avea loc pe 7 februarie la Libraria Luceafarul din București (Bd. Unirii, nr. 10) începand cu ora 18.30 și va fi organizat sub forma unui panel de discuții. Printre speakeri se vor număra Andrei Mocanu - psiholog și analist comportamental, Dr. Bogdan Fițiu - medic psihiatru pediatru, Andrei Chișcu, psiholog și tătic precum și alți specialiști din domeniu. De asemenea, evenimentul va fi moderat de Alex Zamfir, cunoscut blogger activ în comunitatea de tătici din România.

Discuțiile vor abordasubiecte precum modul in care viața de cuplu se schimbă odată cu apariția unui copil, importanța susținerii mamei de către partener, nevoile emoționale ale copilului, manifestarea afecțiunii de către tata, precum și alte subiecte relevante.

Evenimentul se adresează tuturor părinților care caută noi informații despre modul în care aceștia trebuie să se implice în creșterea și dezvoltarea pozitivă a copiilor. Participanții vor putea consulta și achiziționa cărțile pe această temă propuse de Editura Philobia.

Asociatia Activity a fost înființată în 2015 de trei tineri specialiști (psihologi și pedagogi) care au lucrat încă din anii de studenție în domeniul dezvoltării copiilor tipici și atipici. Astfel, misiunea echipei Activity este să sprijine copiii care suferă de diferite tulburări de dezvoltare (autism, ADHD, Sindrom Down, întârziere în dezvoltare etc.). Asociația oferă terapie copiilor, dar și consiliere părinților și cadrelor didactice. incercam sa abordam toti actorii implicati in dezvoltarea piticilor care au aceste probleme.

Mai multe detalii despre eveniment și Asociația Activity se pot găsi la adresa www.asociatia-activity.rosau pe e-mail: [email protected](persoana de contact – Andreea Tătaru, manager de comunicare).

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »