Viata sexuala / Sex&dragoste »

Amâni sexul pentru când ai chef? Iată cum greșesc femeile în pat

Autor: Cristina Popescu | 28 December, 14:35 | 4 comentarii


Cât de satisfăcătoare este viața ta sexuală? Chiar dacă răspunsul tău este un ,,da'' hotărât, experții susțin că, nu de puține ori, chiar și femeile experimentate și încrezătoare în ale amorului mai scapă câte o greșeală în așternuturi.


Iată care sunt cele mai des întâlnite greșeli pe care femeile le fac în pat și cum le poți remedia pentru a avea o viață sexuală împlinită!

Amâni sexul pentru când ai chef

Dacă obișnuiești să amâni sexul până când creierul și corpul sunt ,,pregătite'', cel mai probabil nu vei avea niciodată starea necesară, deoarece dorința femeilor se intensifică mai ales în timpul actului sexual.

Cercetătorii susțin că preludiul și mângâierile joacă un rol extrem de important în inițierea actului în sine, chiar dacă inițial nu te simți excitată.

Crezi că plăcerea partenerului este mai presus de orice

Un pic de egoism nu strică niciodată atunci când vine vorba de sex, iar faptul că îți consumi toată energia pentru plăcerea lui nu te face neapărat o parteneră mai bună, ci mai degrabă nemulțumită și nefericită, iar asta poate afecta stabilitatea cuplului.

Soluția? Roagă-ți partenerul să aibă răbdare cu tine, întrucât femeile ajung mai greu la punctul culminant. Nu trebuie să te simți vinovată, dimpotrivă.

Comunică deschis cu partenerul tău și spune-i ce poziție preferi sau cum îți place să te atingă, de exemplu. Va fi mai mult decât încântat să-ți facă pe plac și este foarte probabil ca acest lucru să-l excite și pe el.

Crezi că are tot timpul chef de sex

Dacă partenerul tău nu are chef să faceți sex sau chiar nu are erecție, asta nu înseamnă că nu mai este atras de tine. Stresul, extenuarea sau depresia pot afecta libidoul bărbatului, la fel cum acești factori influențează dorința sexuală a femeii.

În plus, bărbații au o ,,perioadă de recuperare'' după climax, iar perioada se mărește odată cu vârsta, astfel că acest lucru nu ar trebui să te îngrijoreze.

Nu te consideri suficient de frumoasă

Iubește-ți corpul și îngrijește-l, iar acest lucru se va reflecta și în pat. De altfel, studiile arată că femeile încrezătoare, care se simt bine în propria piele, se simt mai confortabil atunci când se dezbracă în fața partenerului și au parte de mai multe orgasme.

Nu îți folosești imaginația

Cuplurile care fac sex în mod regulat sunt mai fericite și au șanse mai mari să rămână împreună. Totuși, pentru a menține vie pasiunea dintre voi și interesul unul față de celălalt, trebuie să faci loc fanteziilor în viața ta.
Fanteziile stârnesc dorința, iar scenariile puse la cale pentru partenerul tău vor declanșa cu siguranță o partidă nebună de sex.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Lidia | 28 December 2015, 18:15
Vrei mai multi bani in contul tau ?? ok. Atunci treci la treaba . Fa parte din acest proiect unic in Romania. Ai nevoie de PC,conexiune internet, nu este necesara experienta. Pentru informatii trimite un mesaj la adresa de email : [email protected]
2 Postat de: Negru Vasilica | 28 December 2015, 20:01
Invata sa faci bani! Invata sa faci bani, cu un curs exceptional si GRATUIT! Pas cu pas, cu multe detalii clare si simple, invata sa faci bani! Cand vrei cu maxima seriozitate acest curs, cere informatii la adresa de email:[email protected]
3 Postat de: Dan | 10 January 2016, 12:49
Nou si special! 100-285 de euro lunar! Castigati bani din prima luna! Selectam urgent oameni seriosi si foarte interesati sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time, la alegere, intr-o activitate foarte usoara, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna. Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]
4 Postat de: Sergiu | 07 February 2017, 22:33
Crezi ca marimea penisului conteaza ? . eu unul am incercat cu succes exercitiile de pe site-ul mareste-penisul info si am avut rezultate considerabile inca din primele saptamani ,cat despre operatiile chirurgicale nu cred ca are rost sa povestim, riscul la care te supui este mult prea mare....;'//.,,;;..,
Adauga un comentariu »