Stil de viata&dieta / Nutritie »

Alimentele acesta geniale ard calorii rapid și accelerează metabolismul!

Autor: A.C. | 21 March, 15:15 | 0 comentarii

Este foarte important de știut că fiecare persoană are o rată metabolică diferită. Dacă faci sport în mod regulat, dormi câte trebuie și bei apă, lucrurile ar trebui să meargă mai bine pnetru tine. 


Cu toate acestea, poți alege să incluzi în stilul de viață alimente care accelerează metabolismul și ard caloriile rapid.

Ardei iuți - Conținutul mare de capsaicina, o componentă care stimulează receptorii durerii din corp, crește circulația sanguină și rată metabolică, făcându-ți corpul să ardă mai repede caloriile.

Ovăz și orez brun - Conțin carbohidrați complecși care accelerează metabolismul, stabilizand nivelul de insulină din corp.

Broccoli - Este o sursă importantă de calciu, nutrient care stimulează metabolismul. În plus, conține și vitaminele K și A.

Supe - Numeroase studii au relaționat consumul de supă cu un risc consum de obezitate. Consumă în loc de masă de prânz.

Ceai verde sau cafea - Aceste două băuturi accelerează metabolismul și oferă corpului antioxidanți, scăzând nivelul de zahăr din sânge. Mere și pere - Au un conținut caloric scăzut și accelerează pierderea în greutate.

Mirodenii - Piperul, boabele de muștar, pudra de usturoi și ghimbirul te ajută să arzi mai mult de 1000 de calorii pe zi.

Citrice - Portocale, grapefruit și lămâi ard grăsimea rapid și îți mențîn metabolismul la un nivel ridicat.

Alimente bogate în calciu - Un studiu a confirmat că persoanele consumă între 1200 și 1300 miligrame de calciu pe zi pierd de două ori mai multă greutate că persoanele care consumă mai puțîn calciu.

Acizi grași Omega-3 - Accelerează metabolismul și reduc producția de leptina. Îi găsești în peste, nuci și semințe.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »