Actualitate »

Alimente uimitoare care elimină nicotina din organism

15 December, 11:20 | 1 comentariu

Potrivit unui studiu recent, pe lângă cancer și boli cardiovasculare, fumatul duce la apariția unor tulburări psihice foarte grave. În plus, pielea îmbătrânește mult mai repede. In acest articol vom vorbi despre acele alimente uimitoare care elimină nicotina din organism.

Chiar dacă te-ai hotarat să renunți la fumat, efectul nicotinei nu va dispărea foarte rapid. Din acest motiv, pe lângă anumite schimbări în stilul de viață, este vital să consumi alimente cunoscute pentru capacitatea lor de a elimina nicotina din corp.


Alimente uimitoare care elimină nicotina din organism - Broccoli

Buchețelele de broccoli sunt bogate în vitaminele C și B5. Fumatul scade nivelul de vitamina C din organism, din acest motiv specialiștii recomandă un consum regulat de broccoli. Mai mult,  mănâncă acest aliment pentru a elimina nicotina din organism.


Alimente uimitoare care elimină nicotina din organism - Portocale

Un al produs bogat în vitamina C este sucul de portocale. Consumul regulat de portocale proaspete, cât și de suc, stimulează metabolismul, înlătură stresul și nicotina din organism.


Alimente uimitoare care elimină nicotina din organism - Suc de morcovi

Dacă fumezi, atunci trebuie să știi că de fiecare dată când aprinzi o țigară, nicotina rămâne în corp trei zile. Totodată, substanța toxică, care se găsește în frunzele de tutun afectează și starea pielii. Un ajutor la-ndemână este sucul de morcovi. Bogat în vitaminele A, C, K și B, substanțe  eficiente în îndepărtarea nicotinei din organism, sucul de morcovi este bun și pentru piele.

Citește continuarea articolului pe clikpentrufemei.ro

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Georgeta | 15 December 2015, 14:12
Oferta – Operator OnLine ! Uneori Oportunitatile ”pica din cer” Esti salariat si nu-ti ajung banii? Esti somer si cauti un loc de munca? Incheiati imediat contract legal de commision si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Nu este un job, ci o afacere. Tu vrei stabilitate si siguranta. Si le vei avea , dar numai daca acorzi maxima importanta construirii solide şi migaloase a unei afaceri puternice! Concentreaza-te pe obiective ce pot fi atinse rapid si usor ,dar acorda atentie deplina si planului pe termen lung al afacerii! Puteti desfasura aceasta activitate acasa la dumneavoastra de la calculatorul personal. Cerinte: – cunostinte minime PC – necesar calculator – conexiune internet – varsta minima 18 ani – rabdare – seriozitate Nu este necesara experienta. Oferim pregatire si suport profesional pana in punctul in care veti reusi sa va descurcati singur in aceasta activitate profesionala. Program part-time/full-time . Cu perseverenta, 2-3 ore pe zi poti obtine progresiv cel putin 300 $ lunar sau chiar mai mult. Oferim si cerem seriozitate maxima. Va oferim detalii dupa ce trimiteti textul INFO la adresa de email: [email protected]
Adauga un comentariu »