Stil de viata&dieta / Diete »

Alimente care te ajută când eşti la dietă

Autor: Raisa Cristea | 13 November, 14:55 | 3 comentarii

Ai tot auzit vorbindu-se despre alimente interzise şi alimente permise când eşti la dietă. Află care sunt acele alimente care te ajută când eşti la dietă, fără să te temi că favorizează apariţia de kilograme în exces!


Avocado este ideal in dieta

Unul dintre fructele pe care le poţi consuma când eşti la regim este avocado, care abundă în vitamine şi minerale. Trebuie să ştii că avcado conţine grăsimi care nu sunt un pericol pentru siluetă, dar nici pentru sănătate.

Poţi consuma avocado la micul dejun, dar şi ca o gustare, între mese. Acest fruct este ideal şi pentru că oferă protecţie contra bolilor de inimă. Poţi găti acest fruct sub formă de guacamole sau îl poţi folosi la prepararea unei salate uşoare.

Ideale sunt şi afinele, bogate în antixidanţi. Acestea accelerează arderile şi îţi dau senzaţia de sațietate, datorită conţinutului mare de fibre. O ceaşcă de afine conţine aproximativ 80 de calorii.

Fructele oleaginoase te ajuta cand esti la dieta

Excelente surse de grăsimi mononsaturate şi fibre alimentare, fructele oleaginoase sunt ideale pentru a fi incluse în meniul unei persoane care se află la cură de slăbire.

Nu trebuie să consumi mai mult de 24 de migdale sau mai mult de 30 de nuci pe zi, spun nutriţioniştii. Şi fasolea neagră este un aliment pe care să îl consumi cu regularitate, datorită proteinelor pe care le conţine.

Bogate în fibre sunt şi cerealele integrale, pe care le poţi consuma în fiecare dimineaţă, la micul dejun, fiind de mare ajutor la digestie.

Peştele gras este ideal in dieta

Foarte sănătos şi util în curele de slăbire este peştele gras. O porţie de somon, de hering sau de macrou este indicată de două-trei ori pe săptămână celor care vor să slăbească. Este bogat în acizi graşi Omega-3, care oferă protecţie contra afecţiunilor inimii.

Nici uleiul de măsline nu ar trebui să lipsească din alimentaţia persoanelor care se află la dietă.

Alimente care te ajuta cand esti la dieta - Broccoli

O legumă pe care trebuie să o incluzi în alimentaţie atunci când ești la dietă este broccoli, fiind săracă în calorii. Are, de asemenea, proprietăţi anticancerigene. Broccoli este bogat în vitamine, dar şi în fibre, care favorizează digestia.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Magda | 13 November 2015, 16:30
Fluxul abundenţei curge întotdeauna către minţile cele mai deschise, care se aşteaptă să primească. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]
2 Postat de: Rodica | 13 November 2015, 18:19
Cum poti face bani! Oferim tuturor, in premiera absoluta, un exceptional curs care va invata cum poti face bani! Cursul este absolut GRATUIT si va invata simplu si rapid cum poti face bani! Trebuie sa aveti calculator, conexiune la internet, cunostinte minime de lucru cu documente word si pdf. Cereti acum detalii la adresa de email:[email protected]
3 Postat de: Monica | 13 November 2015, 19:49
Cum poti face bani! Oferim tuturor, in premiera absoluta, un exceptional curs care va invata cum poti face bani! Cursul este absolut GRATUIT si va invata simplu si rapid cum poti face bani! Trebuie sa aveti calculator, conexiune la internet, cunostinte minime de lucru cu documente word si pdf. Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]
Adauga un comentariu »