Actualitate »

Aleargă la crosul de Halloween din Constanța

Autor: Alina Corneanu | 29 October, 15:35 | 1 comentariu

Sâmbătă, 31 octombrie, începând cu ora 17.00, Asociația Sportivă Sanasport organizează crosul „HelloWeRun“, primul cros costumat din orașul Constanța.


Evenimentul, care face parte din proiectul internațional „Maratonul Nisipului 2016“, are ca scop promovarea sportul și beneficiile acestuia.

Cursa de alergare „HelloWeRun“, organizată în parteneriat cu Primăria Constanța și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, va avea loc în Centrul Vechi al orașului, pe o distanță de 2 km, fiind o cursă predominant distractivă și degajată, unde cei mici și cei mari se pot întrece în idea de sport și mișcare în aer liber pentru promovarea sănătății, a mobilității și a distracției în timpul alergării.

Cele mai amuzante costume vor fi premiate, iar după momentul de premiere festivitatea va continua cu muzică, ceai și vin fiert.

Sâmbătă va avea loc și procesul de validare a înscrierilor, semnarea declarațiilor pe propria răspundere și ridicarea KIT-urilor de participare. Startul se va da începând cu ora 17.00, iar traseul va fi Piața Ovidiu - Bl. Tomis – Muzeul de Arta Populară Constanța – Muzeul Național de Istorie – Piața Ovidiu.

Cei interesați să participe la cros se pot înscrie online pe pagina online a evenimentului - www.maratonulnisipului.ro.

 

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Daniel | 30 October 2015, 08:29
Esti propriul tau sef! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 500 de euro lunar, cu o munca usoara de 3-5 ore pe zi! Domeniul de activitate piese auto! Asiguram din start contract legal! NU este joc piramidal! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul „Vreau detalii!” la adresa de e- mail: [email protected]
Adauga un comentariu »