Actualitate »

Află ce se întâmplă la vârsta de 36 de ani!

Autor: Alina Corneanu | 25 July, 16:25 | 0 comentarii

În urma mai multor studii, oamenii de știință au descoperit care este vârsta de la care începem să gândim mai sănătos: 36 de ani.


Specialiștii susțin că acesta este pragul când începem să conștientizăm ideea de mortalitate și avem mai multă grijă de sănătatea noastră.

În cadrul studiului, oamenii de știință i-au întrebat pe cei aproape 2.000 de participanți în legătură cu atitudinea lor când vine vorba de sănătate, de ideea de ,,nesănătos”, dar și schimbările pe care vor să le facă în viață.

Astfel, rezultatele obținute au arătat că aproape o treime dintre participanți au început în jurul vârstei de 36 de ani să fie mai conștiențide toate aceste aspecte.

36 de ani reprezintă de fapt pragul după care persoanele încep să-și monitorizeze mai atent sănătatea, dar și să adopte un stil de viață mai sănătos (schimbarea dietei și începerea unui program de activitate fizică).

,,Pe la mijlocul anilor 30, mai exact la 36 de ani, începem să ne dăm seama că sănătatea trebuie să fie o prioritate. Importanța pe care o acordăm asistenței medicale și schimbările ce țin de stilul de viață vor face diferența, iar asta este important de reținut”, a afirmat Rob Anderson, director al Spitalului Spire Bristol din Marea Britanie.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »