Stil de viata&dieta / Diete »

Această dietă rapidă poate duce la rezultate majore

Autor: A.C. | 12 September, 10:30 | 1 comentariu

Într-o singură săptămâna, îi poți da un restart total organismului tău! Tot ce trebuie să faci este să renunți la zahăr, alcool și alimente porcesate. 


Poți mânca în continuare o dietă variată, care să include proteine, fructe, legume și carbohidrați (cei sănătoși), dar trebuie să renunți la tot ceea ce vine ambalat și procesat. În absența alcoolului și a zahărului, pancreasul tău va produce mai puțină insulină, ceea ce înseamnă că în loc de a fi stocată că și grăsime, glucoza va fi arsă pe loc, și vei avea mai multă energie.  

În numai o săptămâna, pielea iți va deveni mai suplă, deoarce lipsa zahărului promovează colagenul. De asemenea, vei dormi mai bine, deoarece chiar dacă un pahar de vin pare să te facă să adormi mai repede, de fapt somnul nu este la fel de adânc. Atunci când nu mai bei, vei observa că te odihnești mai bine. Vei avea un stomac mai plat, pentru că atunci când renunți la alimentele procesate și ambalate, renunți și la sarea care este ascunsă în aceste produse și care te și balonează. 

Odată ce renunți la aceste alimente nesănătoase pline de calorii, vei vedea că începi și să slăbești.  Pentru a reuși să dai restart organismului și să ții cu succes această dietă, evita orice aliment care provine dintr-un ambalaj, alcoolul, și zaharurile adăugate, adică cele care se găsesc în dulciuri și sosuri.  

Ai voie să mănânci legume, fructe, proteine precum pui și peste, lactate și carbohidrați sănătoși precum quinoa și cereale integrale.  

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Giorgi | 13 September 2018, 20:13
,,ca si grasime,, A naibii de limba romana !
Adauga un comentariu »