Actualitate »

9 semne ignorate ale cancerului de sân

30 August, 11:20 | 0 comentarii

Pe lângă noduli, cancerul de sân mai are și alte simptome, trecute cu vederea de cele mai multe ori de doamne și domnișoare. Iată 9 semne ignorate ale cancerului de sân!


Modificarea mameloanelor

Ai observat că mameloanele și-au schimbat culoarea, consistența sau chiar sunt dureroase la atingere? Mai mult, din ele se scurge un lichid care nu este lapte matern? Atunci este cazul să-ți faci cât mai repede o programare la medicul ginecolog pentru un consult.

2.      Mărirea porilor

Un simptom mai puțin cunoscut al cancerului de sân este mărirea porilor și modificări ale pielii la nivelul pieptului. Aspectul de coajă de portocală sau ridarea pielii sunt semne care ar trebui să te pună pe gânduri că ceva nu este în regulă.

3.      Vănătâi inexplicabile

Te-ai lovit ușor la unul din sâni dar vânătaia apărută pare semnul unui traumatism grav? Dacă vânătaia nu dispare în decurs de 2-3 zile, este cazul să ceri și sfatul unui medic.

4.      Tuse persistentă

Deși nu ai fost răcită și nu ai avut vreo viroză sau altă problemă respiratorie, te confrunți cu o tuse care nu-ți dă pace și nu trece cu niciun tratament. Ei bine, aceasta poate fi simptomul unui cancer de sân, deoarece în multe cazuri acesta se extinde la plămâni.

Citește mai multe pe această temă AICI

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »