Viata sexuala / Sex&dragoste »

7 factori care „ucid“ dorința sexuală

Autor: E.B. | 05 January, 14:20 | 2 comentarii

O serie întreagă de situații și fapte de viață pot avea un impact major asupra libidoului. Află care sunt factorii care duc la scăderea dorinței sexuale!


1. Stresul

Multă lume e capabilă să dea randament sporit sub presiune, când vine vorba de viața profesională. Din păcate, lucrurile nu stau la fel, la capitolul viață sexuală.

Stresul la locul de muncă, problemele financiare sau personale, toate acestea se pot reflecta negativ în relația cu partenerul. Ca să remediezi lucrurile, trebuie să găsești o cale de a-ți gestiona mai bine nivelul de stres.

2. Probleme de cuplu

Orice problemă de cuplu nerezolvată duce, pe termen lung, la erodarea relației și la scăderea libidoului. În special femeile sunt afectate de acest tip de probleme – începând cu micile certuri și terminând cu insuficienta comunicare. Disensiunile trebuie rezolvate imediat!

Află care sunt ceilalți factori care afectează viața sexuală pe clickpentrufemei.ro

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Shark | 05 January 2015, 15:00
Firma germana cauta colaboratori in toata tara pentru un program de studiu al pietei,cu brand-uri cunoscute. Conditii:-pc -rezolvare task. Task-urile sunt trimise de firma. Pentru detalii trimite textul ‘’Vreau sa ma inscriu gratuit’’ la adresa de email : [email protected] si iti trimit formularul. Daca oferta iti surade, atunci incepe sa castigi bani!

Salariu 200 €
Adresa: In toata tara
Program: part time; full-time.
2 Postat de: Miha | 05 January 2015, 23:36
Esti persevernt, rabdator si motivat sa lucrezi pe termen lung in atingerea unui obiectiv? Ofer training gratuit prin email.. Cerinte: - cunostinte minime PC - conexiune internet - varsta minima 18 ani - rabdare - seriozitate Program part-time. Pentru informatii si pentru a va inscrie trimiteti INFO la adr.email [email protected]
Adauga un comentariu »