Aşa cum există alimente care distrug orice urmă de romantism în dormitor, aşa sunt şi câteva ingrediente care cu siguranţă îţi vor condimenta viaţa sexuală. Unele chiar la propriu. Stai fără grijă, nu va trebui să le cauţi prin plafare sau magazine specilizate. Multe din ele le ai deja în debara sau în frigider. Noi iti aratam cele 7 alimente care îţi îmbunătăţesc viaţa sexuală.

Deşi pare bizar, mâncarea te poate ajuta şi să îţi îmbunătăţeşti viaţa sexuală. Un sex grozav face parte dintr-un stil de viaţă sănătos, aşa că ai cel mai bun motiv să acorzi un pic mai mare atenţie subiectului. Cu puţin ajutor din partea unor alimente care cresc fluxul sanguin sau pe cel al nivelul testosteronului veţi găsi starea de spirit necesară unei nopţi de neuitat.

Alimente care îţi îmbunătăţesc viaţa sexuală - CeapaEste adevărat că respiraţia cuiva care miroase a ceapă nu este tocmai cel mai sexy lucru la care te-ai putea gândi, dar specialiştii susţin că acest aliment întăreşte organele reproductive şi creşte nivelul de testosteron, care stimuleză libidoul atât la bărbaţi cât şi la femei.

Alimente care îţi îmbunătăţesc viaţa sexuală - UsturoiulUsturoiul nu este bun doar pentru a te apăra de viroze iarna. În realitate, s-ar putea să fii chiar uimită de efectul pe care îl va avea asupra vieţii tale sexuale. Acest aliment conţine alicină care eliberează căldură în organism şi a fost dovedit că duce la creşterea testosteronului.

Citeşte continuarea articolului pe CLICK PENTRU FEMEI