Aproximativ 68% dintre femei cred ca voinţa este cel mai important factor care le ajută să dea jos kilogramele în plus, potrivit unui raport realizat de Institutul de Educaţie şi Sănătate din Statele Unite ale Americii. Dar pentru a slăbi nu te ajută doar voinţa. Iată la ce trucuri să apelezi pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Evită produsele nesănătoase

Un studiu recent realizat de Universitatea St. Bonaventure din New York, a constatat că, dacă nu te grăbeşti să mănânci un anumit produs, vei mânca mai puţin din el, chiar dacă este alimental tău preferat. Dacă ai în casă produse nesănătoase pune-le într-un dulap mare, să nu se vadă. În acest fel, vei mânca mult mai puţin din aceste preparte.

Taie alimentele în bucăţi mici

Acest mic truc te va ajuta să mănânci mai puţin, dar în acelaşi timp să te simţi sătulă, potrivit unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea de Stat din Arizona. Tăierea alimentelor în bucăţi mai mici, face ca acestea să pară mai mari în ansamblu. Acest truc se aplică fripturilor sau sandvişurilor.

Nu uita de micul dejun

Consumă micul dejun în fiecare zi, deoarece aceasta menţine nivelul zaharului din sânge sub control. În felul acesta nu vei fi tentată să mănânci mai mult în timpul celorlalte mese.

Află mai multe trucuri pe clickpentrufemei.ro