Pentru o viaţă sexuală performantă, forma fizică nu trebuie lăsată pe ultimul loc. Iată câteva exerciţii fizice care te ajută să fii în cea mai bună formă.

Abdomene

Ei da, exerciţiile pentru abdomen sunt un element-cheie pentru cele ce doresc o viaţă sexuală ca un foc de artificii. Întinde-te pe spate, cu mâinile sub cap, genunchii îndoiţi şi tălpile bine sprijinite pe podea. Apoi adu-ţi corpul înainte, cât să dezlipeşti umerii de pe sol. Execută zilnic, de 3-5 ori pe zi, câte 15-20 de astfel de exerciţii.

Exerciţii ale bazinului

Sunt importante o mobilitate mai bună. Întinde-te pe spate, cu genunchii îndoiţi şi tălpile pe podea. Ridică-ţi bazinul şi coboară-l, în 3 seturi a câte 15 exerciţii.

Exerciţii Kegel

Încordează-ţi muşchii perineului – e vorba de cei 3 muşchi pe care îi foloseşti pentru a opri urinarea – timp de 3 secunde, apoi relaxează-i timp de alte 3 secunde. Repetă de 3 ori pe zi, în calupuri a câte 10-15 încordări. Creşte, în mod gradat, numărul de secunde, până ce reuşeşti să încordezi muşchii timp de 10 secunde şi să-i relaxezi timp de alte 10.

Află şi alte exerciţii pe clickpentrufemei.ro