După o vară întreagă de petreceri, grătare şi tot felul de mâncăruri nesănătoase, ar fi ideal dacă ai întâmpina toamna cu o cură mică de detoxifiere. Cea mai simplă formă de a elimina toxinele acumulate, de a slăbi şi de a-ţi recăpăta energia sunt sucurile naturale. Iata 5 retete de sucuri naturale pentru detoxifiere.

Vei avea nevoie de un storcător şi de un blender cu pahar, dar va merita, deoarece după o săptămână de băut sucuri naturale, te vei simţi ca un om nou. Iată mai jos câteva reţete de sucuri naturale care te vor pune pe picioare:

1. Retete de sucuri naturale pentru detoxifiere, pentru reglarea digestiei şi combaterea celulitei

Pune în storcător un ananas, jumătate de lămâie verde şi jumătate de linguriţă cu turmeric. Bea sucul cu tot cu pulpă, dimineaţa, timp de cel puţin o săptămână. Ananasul proaspăt conţine bromalină, un compus unic care favorizează pierderea în greutate, dar mai ales combate constipaţia şi reglează digestia.

Lămâia va aduce un plus de vitamina C şi va servi pentru a corecta gustul prea dulce al ananasului. Turmericul are efect antiinflamator, însă combinat cu ananasul poate combate crampele şi durerile minore.

Citeşte mai departe AICI