Ştim azi că cele mai multe forme de cancer pot fi prevenite prin modificări simple, dar puternice, în ce priveşte dieta şi stilul nostru de viaţă. Cu toate acestea, statistic, una din două sau trei persoane dezvoltă, pe parcursul vieţii, o formă de cancer, şi nu toate sunt vindecabile prin chirurgie, chimioterapie sau radioterapie. Pot fi distruse celulele canceroase şi prin metode naturale?

La această întrebare a căutat răspunsuri Dr. Lise Alschuler, un medic oncolog naturist, ale cărei studii au arătat că stimularea funcţiei imunitare poate reduce inflamaţia celulară, echilibrând hormonii şi zahărul din sânge şi, în plus, îmbunătăţind digestia şi ajutând detoxifierea.

Dr. Alschuler este co-autor al tratatului „Ghid pentru bolnavii de Cancer: o abordare integratoare de prevenire, tratament şi vindecare” şi al lucrării „Ghid de supravieţuire după Cancer: cinci paşi pentru a reduce riscul de recidivă”.

După ce şi-a revenit complet după un cancer de sân, Dr. Alschuler a devenit cunoscută pe plan internaţional ca un expert în tratamentul şi prevenirea cancerului. Abordarea sa este una care nu anulează neapărat celelalte tipuri de terapie (citate mai sus), dar se bazează îndeosebi pe capacitatea organismului de a lupta în mod natural cu celulele canceroase.

Venind de la un oncolog, care a suferit şi s-a tratat de cancer, aceste metode pot avea credibilitate, chiar dacă la prima vedere unele par... „neştiinţifice”.

Citeşte continuarea pe ANTENA SATELOR