Eşti obosită, nu mai ai randament la serviciusau acasă şi ţi-ai pierdut optimismul? Iată câteva metode să vezi viaţa în roz!

Ordinea alungă depresia

Dezordinea poate provoca stări de depresii, pentru că-ţi aminteşte câte lucruri trebuie să faci. Deşi poate părea o corvoadă să faci curăţenie şi ordine, o casă pusă la punct te face să te simţi bine.

Fă ce-ţi place

Îţi place să dansezi? Invită-ţi partenerul la dans, chiar şi acasă, dacă nu ieşiţi în oraş. Îţi plac drumeţiile? Ieşiţi la sfârşitul săptămânii înlocuri pitoreşti din apropierea oraşului, nu e nevoie să cheltuiţi sume mari cudeplasări spre destinaţii îndepărtate.

Spa la tine acasă

Pregăteşte-ţi o baie cu săruri aromate, ascultămuzica preferată şi imaginează-ţi că eşti pe o plajă exotică. Foloseşte acestemomente pentru a fi numai cu tine, încearcă să ştergi din minte lista cu ce aide făcut.

Îmbracă-te frumos

Dacă simţi că ţi s-au înecat corăbiile, fă o inspecţie prin şifonier, alege cea mai frumoasă ţinută şi îmbracă-te cu ea,chiar dacă mergi la serviciu sau doar la cumpărături.

Trăieşte clipa!

Bucură-te de toate momentele plăcute de peste zi: un zâmbet al unui trecător, o zi însorită, o melodie preferată pe care oauzi întâmplător, râsul copiilor tăi, o reţetă care ţi-a reuşit din primaîncercare.