Viata sexuala / Sex&dragoste »

5 lucruri surprinzătoare despre orgasm

22 January, 13:50 | 1 comentariu

De multe ori femeile se feresc să vorbească deschis despre sex, deşi acesta s-a dovedit a fi extrem de sănătos. Orgasmul face parte din lucrurile fireşti pe care le poate experimenta o femeie şi de aceea merită să ştii mai multe despre el! De aceea, vom afla in acest articol cateva lucruri surprinzătoare despre orgasm.


Un lucruru surprinzător despre orgasm este ca poate calma durerile

Potrivit specialiştilor, orgasmul poate combate durerile provocate de artrită, durerile de cap sau chiar durerile postoperatorii. În timpul actului sexual organismul eliberează un hormon numit oxitocină, care relaxează organismul şi-i dă o stare de bine. Chiar dacă orgasmul atenuează durerile pe o perioadă scurtă de timp, de cel puţin 10 minute, gândurile îndreptate către sex pot prelungi starea de bine pentru mai mult timp.

Prezervativul nu afectează orgasmul

Chiar dacă ai auzit de multe ori că prezervativul reduce din plăcerea actului sexual, trebuie să ştii că acesta este un mit. De fapt, prezervativul oferă un plus de siguranţă, iar tu vei fi mai relaxată şi te vei putea concentra mai mult pentru a atinge orgasmul.

Un alt lucru surprinzător despre orgasm esta ca acesta se obţine mai rapid odată cu vârsta

Există o mulţime de lucruri care ţin de vârstă, dar viaţa sexuală a femeilor devine mai bună odată cu trecerea timpului. Speicaliştii susţin că femeile devin mai experimentate odată cu înaintarea în vârstă, capătă mai multă încredere în dormitor şi astfel devin mai degajate.

Poate fi atins prin diversitatea din dormitor

Plăcerea maximă poate fi atinsi dacă în timpul actului sexual femeia este activă. Doctorii susţin că timpul petrecut alături de partener în pat poate ajuta la atimgerea orgasmului.

Află mai multe pe clickpentrufemei.ro

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Dacian | 18 October 2014, 02:45
crezi ca marimea penisului conteaza? barbatii sustin una femeile alta bineinteles ca da, conteaza! e de stiut faptul ca exista o multime de aparate creme ,pompe ,pastile magice pentru marirea penisului pe internet care nu functioneaza!pastilele pe langa faptul ca sunt extrem de costisitoare nu functioneaza ele reprezinta doar un supliment alimentar la alt pret desigur... eu unul am incercat exercitiile de pe site-ul www mareste-penisul.info si am avut rezultate considerabile inca din primele saptamani ,cat despre operatiile chirurgicale nu cred ca are rost sa povestim, riscul la care te supui este mult prea mare... nu cred ca merita sa ti-l asumi si pe deasupra pretul unei astfel de operatii este destul de piperat si nu prezinta nici o garantie, mai mult poate genera pierderea sensibilitati organului sau impotenta in cel mai bun caz.
Adauga un comentariu »