Viata sexuala / Sex&dragoste »

5 lucruri pe care nu le știai despre sex

Autor: Elena Diaconu | 07 October, 11:05 | 1 comentariu

Chiar dacă ai o experiență sexuală vastă, întotdeauna există noi lucruri pe care le poți învăța în materie de sex. Multe dintre ele îți pot îmbunătăți viața sexuală. Iată de ce să ții cont.


Te poate face să te simți mai bine când îți este rău

Studiile arată că orgasmul întărește sistemul imunitar. Așadar, în cazul în care te confrunți cu o răceală, nu ar trebui să spui pas „partidelor amoroase” în perioada de convalescență.

Lubrifiantul îți asigură mai multă plăcere

Dacă nu reușești să te lubrifiezi pe cale naturală, folosește cu încredere un lubrifiant pe bază de apă. Un studiu realizat la o universitate din Indiana arată că persoanele care folosesc lubrifiant ajung mai repede la orgasm.

În ceea ce privește lubrifiantul, poți opta și pentru uleiul de cocos. Acesta este non-iritant, are proprietăți antifungice și rezistă chiar mai mult decât un lubrifiant din comerț.

Află mai multe lucruri noi despre actul sexual pe clickpentrufemei.ro

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Ioan | 21 February 2015, 16:22
Oferta de lucru
Credeti ca este normal să duceti o viață banală, să va îngropati visurile ?
Daca nu, si credeti ca aveti dreptul la o viață extraordinară, eliminati din gandire idea ca doar actualul loc de munca va poate oferi asa ceva !
Contactati-ne pentru a va oferi sansa unui job part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere, care sa va ofere posibilitatea realizarii celor mai indraznete vise !
Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul “DA” la adresa de email: [email protected]
Adauga un comentariu »