Crezi că ştii totul despre organul genital masculin şi că nu mai ai ce să afli? Te înşeli! Am făcut o listă cu câteva lucruri inedite despre penis care te vor surpinde!

Sănătatea fizică şi un penis sănătos merg mână-n-mână

Dacă partenerul de viaţă şi-a schimbat obiceiurile, analizeză-i stilul său de viaţă. Doarme puţine ore pe noapte sau a luat în greutate? Bărbaţii care sunt mai graşi tind să aibă un nivel de testosteron mai mic, care contribuie la disfuncţia erectilă. Totodată, lipsa somnului sau a exerciţiilor fizice pot, de asemenea, cauza disfuncţii erectile.

Mărimea contează ... pentru bărbaţi

Potrivit urologului Harry Fisch, penisul unui om de înălţime medie măsoară 3 cm lungime, atunci când nu este în erecţie şi ajunge să atingă între 4,5 şi 6,5 centimetri lungime, când se află în erecţie. Studii recente au descoperit că mulţi bărbaţi sunt stresaţi de dimensiunea penisului lor, indiferent de cât de mare este acesta.

Este mai flexibil decât crezi

Un studiu realizat în 2002 de cercetătorii de la Universitatea din Stanford, ce a analizat cuplurile care fac sex sub un RMN, a ajuns la concluzia că penisul are forma unui bumerang, atunci când se află în interiorul vaginului.

Află mai multe pe clickpentrufemei.ro