Viata sexuala / Sex&dragoste »

5 lucruri care se întâmplă dacă nu mai faci sex

Autor: Raisa Cristea | 30 July, 13:25 | 5 comentarii

O despărțire, un program încărcat la serviciu, un partener care lucrează în altă țară... sunt unii dintre factorii care te împiedică să ai o viață sexuală activă.


Te simți mai anxios

Sexul este o eliberare de stres, mai ales că în urma activității sexuale creierul eliberează hormoni ai fericirii, precum endorfinele. Un studiu scoțian a arătat că persoanele care nu au făcut dragposte mai mult de o lună de zile erau mai strestae și le era mai greu să vorbească în public, față de cei care făcuseră amor cel puțin o dată, în decursul ultimelor două săptămâni.

Atenție la cancerul de prostată

Bărbații care au o viață sexuală activă au un risc cu 20% mai mic de a dezvolta cancer de prostată, a constatat un studiu mai vechi, prezentat de Asociața Americană a Urologilor. De aceea este important pentru bărbați să aibă o viață sexuală activă.

Ești mai predispus la răceli

Lipsa unei activități sexuale regulate înseamnă și un risc mai ridicat de a dezvolta răceli. Cercetătorii de la Universitatea din Pennsylvania au arătat că persoanele care făceau dragoste o dată sau de două ori pe săptămână au avut o creștere de 30% a imunoglobulinei A, care ajută organismul să lupte cu infecțiile.

Reducerea riscului de boli vasculare

Sexul, cel puțin o dată pe săptămână, reduce riscul apariției bolilor de inimă, mai ales în cazul bărbaților. De aceea, dacă nu au o viață sexuală activă, sunt mai predispuși la bolile cardiovasculare.

Crește riscul disfuncțiilor erectile

Potrivit unui studiu publicat în American Journal of Medicine, bărbații care nu au o viață sexuală activă, mai exact cei care nu fac sex cel puțin o dată pe săptămână au un risc mai ridicat de a suferi și de tulburări erectile.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Georgeta | 30 July 2015, 15:11
Munca la domiciliu ! Cautam persoane din toate judetele tarii, interesate si serioase pentru a lucra de acasa,la un proiect de prestigiu.Venituri motivante ! Pentru detalii mai multe, la adresa de email : [email protected]
2 Postat de: Stefan | 30 July 2015, 15:56
Inca nu e tarziu, vino alaturi de noi, si vei vedea ca totul depinde doar de seriozitate si perseverenta.Ai ce invata, si vei fi platit pentru asta !!!
Cerinte:
- cunostinte minime PC ;
- necesar calculator;
- conexiune internet;
- rabdare;
- seriozitate.
Nu este necesara experienta.Vei fi indrumat pas cu pas.
Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.
Veti trece mai intai prin instruire, apoi cei care doriti, o sa incepeti sa lucrati.
Pornirea instruirii se face prin trimiterea textului "INFO" la adresa de email:
[email protected]
3 Postat de: Costy | 30 July 2015, 18:01

Ultima sansa! Bani acum! Atentie! Acest sistem imbunatatit este indispensabil celor care vor neaparat sa castige mai multi bani in timpul liber. NU aveti obligatii! Trebuie doar sa aplicati niste instructiuni simple! Castigurile incep imediat, din prima luna! Nu e nevoie sa construiti retele formate din oameni! Este necesar sa aveti putin timp liber. Solicitati acum detalii la adresa de email: costicapanaite56
@gmail.com
4 Postat de: Codrea | 31 July 2015, 16:02
ATENTIE ! Daca iti place sa citesti ,sa ajuti oamenii si sa castigi bani,lucrand de acasa pe internet,transmite “info”la e-mail : [email protected]
5 Postat de: Gramescu | 30 October 2015, 12:02
Info
Adauga un comentariu »