Posteriorul este unul din părţile corpului la care o femeie este întotdeauna atentă. Tot mai multe reprezentante ale sexului frumos sunt preocupate să-şi modeleze corpul.

Muşchiul gluteu este grupa musculară responsabilă ca tu să ai posteriorul mult visat. Pentru construirea muşchilor din această zonă trebuie să îţi canalizezi atenţia spre un anumit timp de exerciţii conceput special pentru mărirea posteriorului.

În cele ce urmează îţi vom arăta cele mai bune modalităţi de a avea rezultatele pe care le doreşti în cel mai scurt timp:

Genuflexiuni

Pentru un posterior de efect, efectuează serii de genuflexiuni. Acest tip de exerciţiu dă formă feselor şi construieşte muşchii din zonă. De asemenea, îmbunătăţeşte forma picioarelor, oferindu-le un aspect proporţionat.

Fandări

Sunt la fel de eficiente ca şi genuflexiunile, cu rol în modelarea şi tonifierea muşchilor fesieri. Pentru cele mai bune rezultate, repetă acest exerciţiu în mod regulat. Fandează pe un singur picior, atât în faţă, cât şi pe lateral. Aşteaptă până când fesa este încordată şi rămâi în această poziţie încă 5 minute, apoi schimbă piciorul. Pentru un rezultat optim, repetă acest exerciţiu de 10 ori.

Exerciţii cu haltere

Utilizarea halterelor te pot ajuta să-ţi măreşti dimensiunea posteriorului. Fie că le execuţi acasă, fie în sala de gimnastică, asigură-te că ai greutăţile potrivite. Pe măsură ce corpul tău se va obişnui cu o anumită greutate, poţi să o măreşti pe parcurs.

Află mai multe pe clickpentrufemei.ro