Stil de viata&dieta / Nutritie »

5 condimente, 5 beneficii pentru sănătate

Autor: Mădălina Hârjoi | 22 May, 12:30 | 1 comentariu

Consumul mirodeniilor cu moderație are numeroase beneficii pentru sănătate. Iată ce proprietăți curative au acestea și când să le folosești.


Scorțișoara

Acest condiment este aromat și are un gust răcoritor. Îl poți adăuga în curry și în deserturi. Specialiștii spun că acest condiment este prietenos cu cei care au diabet zaharat, fiind folosită și pentru a trata indigestia, răceala, diareea, circulație proastă a sângelui și tensiune mare din timpul menstruației.

Cuișoarele

Aceste condimente tratează problemele dentare, deoarece conțin substanțe antiinflamatorii și antibacteriene. Datorită acestor caracteristici cuișoarele sunt ingrediente care se regăsesc în pastele naturale de dinți. Aceste mirodenii te scapă de senzația de vomă, dar tratează și indigestia.

Chimenul

Cele mai multe feluri de mâncare sunt incomplete fără chimen. Acest condiment te scutește de problemele digestive, reduce șansele să te îmbolnăvești de anemie și atenuează răceala.

Află mai multe sfaturi pe clickpentrufemei.ro

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Dan | 28 October 2015, 11:36
Indiferend de varsta,ocupatie si scoala,caut oameni dispusi sa invete cu conditia sa piarda 1 ora pe calculator.Trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email :[email protected]
Adauga un comentariu »