Consumul mirodeniilor cu moderaţie are numeroase beneficii pentru sănătate. Iată ce proprietăţi curative au acestea şi când să le foloseşti.

Scorţişoara

Acest condiment este aromat şi are un gust răcoritor. Îl poţi adăuga în curry şi în deserturi. Specialiştii spun că acest condiment este prietenos cu cei care au diabet zaharat, fiind folosită şi pentru a trata indigestia, răceala, diareea, circulaţie proastă a sângelui şi tensiune mare din timpul menstruaţiei.

Cuişoarele

Aceste condimente tratează problemele dentare, deoarece conţin substanţe antiinflamatorii şi antibacteriene. Datorită acestor caracteristici cuişoarele sunt ingrediente care se regăsesc în pastele naturale de dinţi. Aceste mirodenii te scapă de senzaţia de vomă, dar tratează şi indigestia.

Chimenul

Cele mai multe feluri de mâncare sunt incomplete fără chimen. Acest condiment te scuteşte de problemele digestive, reduce şansele să te îmbolnăveşti de anemie şi atenuează răceala.

Află mai multe sfaturi pe clickpentrufemei.ro