Viata sexuala / Sex&dragoste »

5 beneficii uimitoare ale sexului

Autor: Cristina Popescu | 28 July, 14:15 | 7 comentarii

Actul sexual nu este doar plăcut, ci și sănătos. Iată doar câteva dintre beneficiile pe care nu ştiai că le poate aduce actul sexual!


Beneficii uimitoare ale sexului: întărește sistemul imunitar

Cercetările au arătat că persoanele cu o viață sexuală activă au o imunitate cu mult mai ridicată împotriva virușilor și microbilor la care suntem expuși zi de zi. Astfel, oamenii de ştiinţă de la Universitatea din Pennsylvania au descoperit că studenții care făceau sex o dată sau de două ori pe săptămână aveau un nivel mai ridicat al anticorpilor comparativ cu studenții care făceau sex mai rar.

Beneficii uimitoare ale sexului: scade tensiunea arterială

Există sute de studii efectuate care spun că există o legătură între sex și tensiunea arterială. Mai precis, unul dintre studiile de referință a arătat că actul sexual reduce în mod special tensiunea arterială sistolică.

Beneficii uimitoare ale sexului: riscul mai mic de infarct

O viață sexuală activă este benefică pentru sănătate - sexul crește ritmul cardiac într-un mod benefic pentru sănătate și ajută la echilibrarea nivelului de testosteron și estrogen, astfel că bolile de inimă și osteoporoza sunt ținute la distanță.

Beneficii uimitoare ale sexului: îmbunătățește controlul vezicii urinare la femei

Actul sexual reprezintă un bun antrenament pentru mușchii pelvieni și evitarea incontinenței, boală ce afectează 30% dintre femei la un moment dat al vieții lor.

Beneficii uimitoare ale sexului: alungă stresul

Stresul este un inhibitor ucigător atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Beneficiile sexului în eliminarea stresului şi pentru calmarea depresiei au fost atent demonstrate.

În cazul bărbaţilor, ejacularea destinde sistemul nervos şi stimulează eliberarea de endorfine, hormoni ai plăcerii secretaţi de creier. În cazul femeilor, absorbţia spermei funcţionează ca un antidepresiv natural şi ajută la eliminarea stresului.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Stefan | 28 March 2015, 13:07
Un mod comod si fara stres.Un altfel de serviciu.
Daca ai curaj, te vei convinge singur si imi vei multumi..
Se lucreaza de acasa aprox 3 ore pe zi. Nu mai ai sef…Tu
esti “seful”,lucrezi cat si cand vrei
Cerinte:
- cunostinte minime PC ;
- necesar calculator;
- conexiune internet;
- rabdare;
- seriozitate.
Nu este necesara experienta.
Cu perseverenta, poti obtine 300 Dolari lunar sau chiar mai mult.
Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.
Veti trece mai intai prin instruire, apoi care doriti, o sa incepeti sa lucrati.
Pentru mai multe informatii trimiteti textul "INFO" la adresa de email:
[email protected]
2 Postat de: Marius | 28 March 2015, 13:10
Cea mai serioasa oferta de lucru! Aceasta oferta s-a transformat deja intr-un fenomen, datorita seriozitatii noastre! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
3 Postat de: Marian | 28 March 2015, 17:40
Cautam colaboratori care sa se alature echipei noastre.
Conditii necesare :
- calculator + internet , cunostinte minime de operare.
Fiecare îsi stabileste programul sau de lucru.
Avem nevoie de persoane serioase, înzestrate cu calm si rabdare.
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii PDF prezentate pe mail.
Se ofera contract !
Proiectul se doreste a fi lansat pe piata americana de carti electronice!
Daca esti interesat trimite un e-mail la adresa : [email protected] cu subiectul "detalii"
4 Postat de: Ammy | 28 March 2015, 20:20
Valorifica-ti timpul liber si castiga bani de acasa. Cautam operatori pc( cunostinte minime) seriosi si rabdatori. INSTRUIREA se face prin 12 cursuri gratuire prin email, iar la terminarea acestora puteti continua sau va puteti retrage. Poti castiga 300 euro pe luna pentru inceput si castigul poate creste, dar pe termen lung. Trimite "Info" la adresa de email [email protected]".
5 Postat de: Eugenia | 29 June 2015, 15:25
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: 
[email protected]
Pagina comentarii: 
Adauga un comentariu »