Una dintre cele mai eficiente metode prin care femeile sunt ajutate în această luptă împotriva celulitei este consumul regulat şi constant de apă. Atunci când bem apă, organismul este obligat să se detoxifieze şi să elimine fluitele şi toxinele acumulate. Dacă veţi consuma suficientă apă, veţi reuşi să eliminaţi excesul de fluide care tind să exagereze modul în care celulita se vede pe piele.

Pe lângă apă, mai există câteva băuturi care luptă împotriva celulitei, paşii pentru a-i prepara fiind foarte uşori. Iată ce alte băuturi naturale puteţi lua în calcul!

Suc de lămâie împotriva celulitei

Sucul proaspăt de lămâie poate ajuta organismul uman să elimine cantităţi mari de toxine acumulate, mult mai mult decât orice altă băutură. Trebuie să îl consumaţi proaspăt stors, de preferinţă dimineaţa.

Ceai verde împotriva celulitei

Pentru a îmbunătăţi rezultatele celorlalte metode folosite în lupta împotriva celulitei, este întotdeuna bine să beţi ceai verde, fără zahăr. Ierburile de orz sau grâu fac completări bune pentru băuturile nutritive şi energizante de zi cu zi. Enzimele prezente în astfel de sucuri ajută la eliminarea celulitei.

Suplimente cu Ginkgo biloba

Ginkgo biloba este un copac nativ din China. Cercetările ştiinţifice au dovedit efectele profunde pe care ginkgo le are asupra fluxului sanguin uman. De fapt, extractul de ginkgo protejează celulele organismului uman împotriva radicalilor liberi. Fluidizarea fluxului sanguin, mai ales în zonele afectate de celulită, îmbunătăţeşte pielea unde este celulita prezentă.

CIteşte continuarea articolului pe totuldespremame.ro