Actualitate »

5 avantaje ale statului în picioare

18 November, 10:55 | 1 comentariu

Statul în picioare are un rol important în menţinerea unuistil de viață sănătos, dar stă în firea noastră să amânăm chiar şi lucrurile simple, de aceea preferăm tot timpul să stăm pe un scaun, fotoliu sau canapea, în loc să luăm poziţia de drepţi.


Iată care sunt beneficiile statului în picioare.

Vei avea mai multă energie

Statul în picioare este postura optimă care permite diafragmei să lucreze mai eficient, ceea ce te ajută să respiri mai uşor şi, prin urmare, simplifică procesul de oxigenare a creierului. La pol opus, atunci când stai în poziţia şezut, uşor aplecată, se strânge diafragma şi chiar se pot reduce capacitățile pulmonare.

Respirația eficientă, pe de altă parte, reglează fluxul de oxigen şi dioxid de carbon prin corpul tău și te menţine plină de energie.

Vei arde mai multe calorii

O postură dreaptă a corpului îmbunătățește circulația sângelui și îţi permite să consumi mai mult oxigen, ceea ce poate face ca orice efort fizic să fie mai simplu. Asta se întâmplă deoarece articulaţiile sunt într-o poziție mai bună, atunci când stai drept, şi te pot ajuta să arzi mai multe calorii, decât dacă ai face yoga și pilates. Traducere: mai puţină durere, câștig mai mare.

Citește continuarea articolului pe clickpentrufemei.ro

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Georgeta | 18 November 2015, 12:47
Acolo unde voinţa dă greş, perseverenţa reuşeşte întotdeauna!
Cautam colaboratori pentru publicare anunturi. Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi, in functie de abilitati. Cerinte: calculator, conexiune internet , rabdare, cunostinte minime PC, seriozitate, perseverenta, atentie la detalii . Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Pentru informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa de e-mail: [email protected]
Adauga un comentariu »