Îţi doreşti să slăbeşti, dar şi să scapi de celulită, aşa că ai nevoie de câteva soluţii MINUNE care să te ajute să arzi caloriile rapid. Noi îţi prezentăm câteva variante simple, la îndemână şi extrem de eficiente.

Aşadar, iată câteva alimente care nu ar trebui să lipsească din alimentaţia ta, asta dacă chiar vrei să topeşti kilogramele nedorite şi să reuşeşti să scapi de aspectul de coajă de portocală de pe piele:
Apa călduţă cu lămâie
Stoarce jumătate de lămâie într-un pahar cu apă călduţă. Bea această băutură în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, dar şi înainte de culcare. În scurt timp, vei scăpa de grăsimea de pe abdomen, şolduri şi coase, dar şi de celulită.
 
În plus, apa cu lămâie îţi va curăţa sistemul digestiv de orice toxine care au stat peste noapte în corpul tău.
Cafeaua neagră
 
O altă soluţie la îndemână care te va ajuta să scapi, sau măcar să reduci, celulita (dar şi să topeşti câteva kilograme) este cafeaua neagră. Aceasta este săracă în calorii şi este un partener de nădejde în regimurile de slăbit. În plus, zaţul de cafea te poate ajuta să scapi de aspectul de coajă de portocale. Aplică pe zona cu probleme, lasă să acţioneze timp de 12 minute. Apoi, spală bine cu apă călduţă.
 
Lapte
 
Un pahar de lapte la micul dejun te poate ajuta să slăbeşti. Însă, ai grijă! Consumat în cantităţi mari, are efecte inverse. Calciul din lapte are un rol esenţial la spargerea celulelor de grăsime din corp contribuind astfel la scăderea în greutate.
 
Supa
 
Şi supele te pot ajuta să pierzi în greutate, acestea fiind extrem de slabe în calorii. În urma unui studiu, s-a demonstrat că cei care care consumă supă, în fiecare zi, au şanse să piardă din surplusul de greutate cu 50 % mai mult decât persoanele care îşi iau un număr similar de calorii, dar asta din alte preparate.
 
Ceaiul verde
 
Când vorbim de celulită şi de slăbit, nu putem să nu amintim de ceaiul verde. Acesta este extrem de eficient în diete. El accelerează mecanismul de ardere a grăsimilor. Este indicat să bei minimum două căni de ceai verde în 24 de ore, timp de două luni.