Viata sexuala / Sex&dragoste »

5 afecțiuni care-ți afectează viața sexuală

Autor: Alexandra Tudor | 08 August, 07:15 | 4 comentarii

Anumite boli au ca simptome scăderea libidoului, reducerea testosteronului, usturimile sau durerile în timpul actului sexual.


Libidoul este redus în caz de diabet zaharat

O afecțiune care duce la scăderea libidoului este diabetul. Alte simptome ale acestei boli sunt oboseala, setea accentuată, dar și crampele musculare.

Apneea de somn duce la scăderea nivelului de hormoni sexuali

O altă problemă de sănătate care se manifestă și prin scăderea apetitului sexual este apneea de somn. Această problemă este mai întânită la reprezentanții sexului puternic, pentru că nivelul testosteronului, unul dintre hormonii sexuali masculini, este mai scăzut.

Depresia te face apatic

Scăderea libidoului apare și în cazul celor care suferă de depresie. Afecțiunea mai are drept simptome anxietatea, lipsa poftei de mâncare și a puterii de concentrare, dar și apatia.

Hipotiroidia diminuează apetitul sexual

Și afecținulie glandei tiroide pot să afecteze viața sexuală a unei persoane. Cea mai întâlnită afecțiune a tiroidei care duce la scăderea apetitului sexual este hipotiroidia, când glanda tiroidă secretă mai puțini hormoni. Apetitul sexual va reveni la normal în momentul în care pacienții încep tratamentul recomandat de către medic pentru hipotiroidie.

Usturimile cauzate de infecțiile urinare duc la evitarea contactului sexual

O scădere a dorinței sexuale poate să apară și în cazul infecțiilor urinare, căci boala poate da simptome neplăcute în timpul actului sexual. Persoana afectată poate să simtă usturime și senzația de arsură în zona intimă.

Știai că…

…și unele medicamente pot duce la scăderea libidoului, precum cele antidepresive sau pastilele recomandate persoanelor care suferă de hipertensiune arterială?

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Marioara | 26 January 2017, 21:28
Lucru acasa, nou in 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: [email protected] com


2 Postat de: Luminita | 28 January 2017, 10:55
Atentie. Castiguri mari pe internet. Vrei mai mult timp liber? Totul depinde de alegerea ta. Ultima sansa sa faci bani repede. Fa bani cu noi. Incepe si vei fi uimit. Sistem genial. O echipa serioasa te asteapta. Obtii usor rezultate. Cand doresti sa afli despre ce este vorba si sa primesti toate detaliile la adresa ta de email, trimite cuvantul DETALII la adresa aceasta de email:[email protected]

3 Postat de: Elena | 29 January 2017, 19:09

Oferta noua in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresa de email [email protected]
4 Postat de: Mihai | 07 February 2017, 23:52
Crezi ca marimea penisului conteaza ? .. eu unul am incercat cu succes exercitiile de pe site-ul mareste-penisul info si am avut rezultate considerabile inca din primele saptamani ,cat despre operatiile chirurgicale nu cred ca are rost sa povestim, riscul la care te supui este mult prea mare....,;;/,,;.;/',
Adauga un comentariu »