Viata sexuala / Sex&dragoste »

4 semne care anunță că va divorța de tine

Autor: G.R. | 19 January, 13:55 | 3 comentarii

O relație trece prin suișuri și coborâșuri, cu bune si cu rele, însă în unele situații neînțelegerile cu siguranță duc la divorț. Iată câteva semne care îți spun că nu mai e cale de întoarcere din drumul către separarea definitivă!


Nu mai există respect

Unul dintre cele mai importante aspecte ale unui mariaj sănătos este respectul. Când acesta dispare, relația devine toxică pentru ambii parteneri.

Aşa că atunci când simți un cuţit în inimă când el începe să-ţi vorbească urât, să te umilească în public, să te trateze ca pe un obiect este timpul să iei atitudine.

Nu mai sunteți prieteni

Poate suna ca un clișeu, însă este adevărat. La baza unui mariaj fericit și de lungă durată stă întotdeauna o prietenie sinceră, bazată pe încredere și respect.

Când aceste lucruri dispar, este semn că și un divorț este pe aproape. Într-o căsnicie, totul trebuie să funcționeze în echipă, de la alegerea destinației pentru concediu, până la deciziile legate de cine face piața și cine se ocupă de creșterea copiilor.


Citește și:

 - Cei mai mari dușmani ai relației voastre

 - Cât de important este SEXUl într-o relație

 - Pune capăt rutinei din relație


Te-a înșelat de mai multe ori

Să spunem că prima dată a fost o greșeală enormă, s-a căit, ți-a arătat că regretă și ți-a mărturisit că ești dragostea vieții lui și că nu te va mai înșela niciodată…până data viitoare, căci s-a întâmplat din nou și din nou. Ei bine, sunt semnale clare că sentimentele lui pentru tine nu mai sunt la fel de puternice.

Nicunul nu vrea să mai salveze ceva

În timpul unei căsnicii, există nenumărate încercări peste care cei doi parteneri trebuie să treacă, iar iubirea lor să devină mai puternică.

Când însă doar unul dintre parteneri încearcă să rezolve problemele, iar celălalt este indiferent, este semn că, cel mai probabil, nu-și mai dorește să continue relația. Cel mai bine este să discutați, iar apoi să luați decizia finală.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Cristi | 19 January 2015, 19:49
Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email [email protected]
2 Postat de: Burdy | 21 January 2015, 14:35
Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
3 Postat de: Tina | 07 November 2015, 15:49
“Secretul succesului in viata unui om este cel de a fi pregatit pentru sansa sa atunci cand aceasta apare.” – Earl of Beaconsfield
CAUTAM colaboratori , Operator PC online ( de acasa )
Program recomandat : 1-2 ore zilnic
Contract legal,venituri suplimentare motivante,scrisoare de recomandare !
Informații COMPLETE si CORECTE despre proiect !
Important ca oamenii să știe absolut totul despre proiect, iar asta NU se poate realiza prin câteva fraze scurte și citite rapid !
Aici este vorba despre foarte multe informații si din această cauză ele sunt împărțite în mai multe lecții și oferite tuturor în mod gradat, sistematic, NUMAI pe email !
Lectiile va arata cum sa realizati profituri in acest proiect !
Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice și se poate lucra de oriunde din țară și din străinătate.
Pentru a primii mai multe detalii, trimiteti PROIECT la adresa de email:
[email protected]
Adauga un comentariu »