Produsele destinate îngrijrii bebeluşilor pot fi folosite şi în ritualurile de înfrumuseţare, fiind recomandate, în special, persoanelor cu pielea sensibilă deoarece sunt blânde şi nu prezintă niciun fel de risc.

Beţişoare de urechi pentru îndepărtarea machiajului

Diferite de cele pentru adulţi, beţişoarele de urechi pentru bebeluşi sunt concepute din materiale organice, au o altă formă, ajutându-te să ştergi cu precizie liniile de tuş greşit trasate sau să îndepărtezi machiajul din zona ochilor, în special dacă porţi extensii de gene.

Picături nazale saline

Picăturile nazale saline fac minuni asupra nasului congestionat al bebeluşului, dar şi în cazul rimelului uscat. Dacă rimelul nu a depăşit data de expirare, însă a fost deschis de prea multe ori şi s-a întărit, adaugă câteva picături în tub, agită-l uşor şi astfel va fi ca nou.

Ulei de corp

Îţi doreşti un produs de îngrijire blând cu pielea ta, care să nu conţină substanţe periculoase şi dăunătoare precum parabenii? În acest caz, foloseşte ulei de bebeluş, care asigura echilibrarea pH-ului şi menţinerea elasticităţii pielii. Aplică-l dimineaţa şi seara, imediat după ce ai ieşit din duş, când porii sunt încă deschişi, pentru o mai bună absorbţie. De asemenea, acesta poate fi folosit şi ca demachiant sau ca balsam pentru păr.

Şampon blând

Pentru a nu agresa părul, în special dacă obişnuieşti să-l speli zilnic, este necesar să foloseşti un şampon cu o formulă care să-i ofere hidratarea de care are nevoie, dar care să-l protejeze în acelaşi timp. De asemenea, poţi folosi şamponul pentru bebeluşi în locul detergentului atunci când vrei să speli haine din ţesături mai pretenţioase, precum lâna sau mătasea.