Stil de viata&dieta / Fitness »

4 pași pentru o talie subțire

Autor: Daniela Purcaru | 27 March, 13:35 | 1 comentariu

Pe lângă o dietă care să te ajute să slăbești sănătos, mișcarea este esențială când îți dorești cu ardoare să fii sau să rămâi suplă. Află ce sporturi te ajută să ai abdomenul mult dorit!


Mișcare oricând ai puțin timp

Abdomenele, efectuate în mod repetat, te ajută să slăbești și să te menții în formă. Le poți face oricând îți dorești când ești acasă și nu ai nevoie de accesorii sportive. Lungit pe sol, cu picioarele flexate și mâinile la ceafă, cobori și ridici bustul ducând cotul drept la genunchiul stâng, apoi pe cel stâng la genunchiul drept, pentru a pune la lucru mușchii abdominali.

Ieși la alergat

Vremea se îmbunează, deci poți să alergi în parc când ai puțin timp liber. O jumătate de oră de alergat te ajută să consumi 200 de calorii. Ai nevoie de 20 de minute de efort continuu, dar moderat. Respiră corect, profund și păstrează o poziție corectă, cu spatele drept, capul ridicat, abdomenul retras.

Citește și: Cum să ai un abdomen plat într-o săptămână

Alege sportul în apă

Sporturile în apă ajută corpul să consume mai multe calorii. Apa ajută la o mai bună digestie, mai ales dacă știi că ai probleme de tranzit intestinal. Înotul îți solicită brațele, picioarele, dar și musculatura abdominală care este pusă la treabă pentru a menține corpul la suprafața apei.

Slăbește în joacă

Coarda de sărit te amuza ore întregi în copilărie? Te poate ajuta și la maturitate, pentru că îți oferă un abdomen de invidiat. Sari într-un picior, cu brațele sau cu picioarele încrucișate, cu coarda în față sau în spate.

Află cât de benefic este să sari coarda AICI

După 30 de minute de sărituri ai scăpat de 300 de calorii. În timp de grăsimile se topesc, îți îmbunătățești tonusul muscular și ai o mai bună rezistență cardiovasculară.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Gya Lee | 09 April 2018, 13:13
Cine va fi urmatorul superstar? De ce crezi ca ne vezi peste tot? De ce crezi ca ne vezi mereu? Metoda de lucru usoara! Oferta pentru timpul liber! Ne vei gasi mereu! Oferim seriozitate maxima! Avem un scop: Hollywood! Avem nevoie de oameni seriosi! Bani online, spre Hollywood! Solicita acum detalii la adresa de email : [email protected]
Adauga un comentariu »